Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megéri egy férfiért feladnom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri egy férfiért feladnom mindent?

Figyelt kérdés
Beleszerettem valakibe, és soha nem éreztem még ilyet. A probléma az, hogy párom van. Közös lakásunk van, amit hitelre vettünk, szóval ez is probléma. A párommal amúgy semmi baj nincs, azt leszámítva, hogy kihűlt a kapcsolat és nem tudtuk megjavítani. És nem is nagyon érdekli mi van velem. Legszívesebben azonnal elmennék a szerelmemmel, de tartok tőle, hogy nagy felelőtlenség lenne ilyen könnyelműen döntenem. Másrészt pedig minden perc szenvedés, amit nem vele töltök.
2019. jún. 17. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Menj el. Ez a kapcsolat már menthetetlen és csak rossz vége lesz így. Már ha jól sejtem eleve megtörtént a megcsalás... Szóval már így is porba aláztad és metaforikusan megerőszakoltad a barátod lelkét. Kíméld meg szegényt és szakíts vele.
2019. jún. 17. 20:06
 2/7 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem ő nem tudta egyedül megjavítani, miközben te semmit nem csináltál, de nem gáz, ez elég általános. Nyugodtan menj a szerelmed el és csináljátok végig vele ugyanezt.

32/f

2019. jún. 17. 20:11
 3/7 anonim ***** válasza:
87%
Már döntöttél, most már csak tőlünk várod a megerősítést. A párod ennél jobbat érdemel.
2019. jún. 17. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolatodnak már semmi értelme. Akkor sem lenne ha nem lenne más a képben. Előbb-utóbb úgy is dobbantanál mellőle. Hogyha a másikkal nem is fog működni ebből a kapcsolatból akkor is ki kell lépned. Anyagiak miatt soha nem szabad valakivel együtt maradni.
2019. jún. 17. 20:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egyetlen dolog amit tehetsz az az, hogy magad miatt hozol döntéseket, és nem mások miatt. Ha ezért az új ferfiért adsz fel mindent, akkor később megint nagy pofára esés lehet a dologból.

Döntsd el, hogy mit akanál kezdeni a jelenlegi kapcsolatoddal akkor, ha nem lenne új udvarlód.

2019. jún. 17. 20:25
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Menj. Parod nem tudja de ha kap tőled egy lakást azért jól tud az jönni.
2019. jún. 17. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Így már minek maradnál vele?

Menj.

2019. jún. 17. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!