Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit vagy képes feladni egy férfiért?
Figyelt kérdés
Elegem van,hogy mióta vele vagyok,mintha elindultam volna lefelé a lejtőn,mind munkahelyi,mind anyagi szempontból.A családomat is alig látom,mert Pest közeli településen lakom.Miatta költöztem oda,gyakorlatilag a barátaimat a családomat is ritkábban látom ,pénzügyileg rengeteg a kiadásom mióta vele vagyok.Jó anyagi helyzetben voltam nem nélkülöztem,most számolgatnom kell a pénzt,hogy maradjon hó végére,nemhogy félretenni.2019. jún. 5. 14:36
1/21 anonim válasza:
Hát ha igy érzed, az régen rossz....
2/21 A kérdező kommentje:
Te megtennéd ezt,egy férfi miatt?Vagy én vagyok telhetetlen?
2019. jún. 5. 14:38
3/21 A kérdező kommentje:
Amikor beteg vagyok,nem írogat rám csak egyszer max,hogy mi van velem.Pénzügyileg szűkölködök miatta,mivel most nem melózik.Mintha egy lejtőn mennék lefelé.
2019. jún. 5. 14:40
4/21 anonim válasza:
Nem.Ha ilyen rosszul erezném magam egy kapcsolatban,a komfortérzetem nincs meg , mennék. Főleg mehetsz, mert talán gyereketek sincs.
5/21 A kérdező kommentje:
Igen egy nőnek kell a biztonságérzet,és félre kell tudni tenni orvosra bármire,de hogy be tudjak félretenni,az nonszensz.
2019. jún. 5. 14:46
6/21 anonim válasza:
Mit tud ez a férfi? Azért rossz ilyeneket olvasni, mert rengeteg férfi van, aki a tenyerén hordozza a nőjét, aztán ők vannak h*lyének nézve.
7/21 A kérdező kommentje:
Nincs,
2019. jún. 5. 14:47
8/21 anonim válasza:
Szerintem nem az a lényeg, hogy más megtenné-e. Mindenki másképp alkalmazkodó.
A lényeg az, hogy te így érzed és neked ez nem jó szóval lépned kell.
9/21 A kérdező kommentje:
Semmit,a tenyerén sem hordoz.
2019. jún. 5. 14:48
10/21 anonim válasza:
Akkor , szedd a cókmókot, nem köt hozzá semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!