Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyanok, akik egy hosszabb házasságban is hűségesek?
A társkereső oldalakat elnézve, van bőven....
Rengeteg házas nő keres "karbantartót"
De esze ágába sincs külön válni
15 éve együtt vagyunk. Azt 100%-ban állítom, hogy én hűséges voltam végig. Szerintem ő is.
Azt már megtanultam, hogy előre nem mondunk olyat, hogy ez így is marad. Ki tudja, mit hoz a holnap. Lehet, hogy egy év múlva megcsal, mert beleszeret valakibe.
Azt nem tartom valószínűnek, hogy én lépjek félre. Volt már kísértés az évek alatt, és tudok az ösztönöknek parancsolni. A férjem és a családom fontosabb.
TizenX éve vagyunk együtt. Magamról azt mondhatom, hogy hűséges voltam/vagyok. Érzelmi megingások voltak, szerintem minden kapcsolatban van néha kísértés. A párom nem szívbajos, ő simán megmondja, ha tetszik neki valaki más. Nem hiszem, hogy megcsalt volna valaha, az arcára vannak írva az érzelmei. Ezek a fellángolások viszonylag hamar elmúltak.
Én nem szoktam senkinek azt javasolni, hogy márpedig azonnal szakítson egy megcsalás után, mert minden eset más és más. Nem mondom, hogy mentsük fel a megcsaló felet, de nálunk a családban volt olyan házasság, amit úgy tettek rendbe, hogy egy megcsalás után robbant a bomba és végre kimondtak mindent, ami a szívüket nyomta és egymás fejéhez vágták a sérelmeiket. Végül miután lenyugodtak, higgadtabban átbeszélték az életüket és együtt vannak ma is.
Szerelmemmel 6 éve, hogy együtt vagyunk. Nagyon régóta házas, 20 évig eszébe sem jutott megcsalni a feleségét. Nem is gondolta volna soha, hogy vele ilyen megtörténik. Mégis egymásba szerettünk, felesége mai napig nem tud semmiről. Mi sokat találkozunk, kb úgy él, mint aki kettős életet él.
Szerintem van az a megcsalás, amit talán még meg lehet beszélni, ha kiderül. De ez szerintem már más kategória...
Kapaszkodjatok meg,en 32 eve hazassagunk.alatt huseges voltam vegig.Igaz,olyan nagy kisertesek elkerultek,csak dolgozni,es a boltba jartam meg a csalad...de ha lett volna is nemet mondok.
Pedig nem ismerek mast Úgy..a ferjem volt az elso.
O viszont mar lepett felre,a 23.evunkben,akkor valni akartam,de megbeszeltuk,es azota mar 9 ev eltelt...
14 éve együtt, legjobb tudomásom szerint mindketten hűségesek vagyunk.
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!