Kezdőoldal » Ezotéria » Asztrológia, horoszkóp » A mérleg férfiak mennyire...

A mérleg férfiak mennyire hűségesek a házasságban? Miből lehet észrevenni, ha valakivel flörtölnek?

Figyelt kérdés
Főleg, ha közelítenek az 50 felé.

2015. aug. 17. 00:27
 1/3 anonim válasza:
Olvasd el a horoszkópját úgyvan... Ez a női elme :D
2015. aug. 17. 00:41
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

3 mérleg pasim volt eddig és nem voltam elragadtatva... az egyikről kiderült, hogy párhuzamosan jár mellettem egy másik lánnyal is

a másikkal jártam egy ideig, róla nem derült ki ilyen (bár attól még lehetett) de miután már rég nem jártunk és 1 év múlva újra találkoztunk, győzködött, hogy járjunk újra, ő azonnal elhagyja értem az akkori csaját. Képes volt még szüneteltetni is a kapcsolatot azért, mert reménykedett benne, hogy úgy lefekszek vele (és talán igent mondok a járásra) de közben szerintem fordítva velem is megcsinálta volna, ha az a másik csaj kicsit siránkozik.

A harmadik meg olyan volt, hogy összejöttünk, úgy is tűnt, hogy minden rendben, de aztán mesélték mások, hogy előttem párhuzamosan több csajt egyszerre szédített. Akkor szakítottam vele, rá 1 hétre már össze is jött egy barátnőmmel. Aztán ők is szakítottak, azóta minden hónapban más dugipartnere van, de gondolom van, hogy egyszerre több is.

Nem látom őket olyan hűde hűségesnek, de lehet, csak épp behibáztam velük. De nem mindenkire igaz a horoszkóp sem, mert most meg már évek óta halak pasim van és a halakra mondják, hogy nagyon hűtlen, de ő nem ment eddig félre soha (max. fejben, de hát az azért mégsem tett és azt meg nem tudja az ember és nem fáj).

2015. aug. 17. 00:58
 3/3 anonim ***** válasza:

A kérdés nagyon jó, mert sajnos rájuk jellemző a hűtlenség. Valóban szereti a kalandokat még olyan feleségek mellett is, akik igazán odateszik magukat az ágyban.

A Mérleg pasi srámomra a Vízöntőre hasonlít egy kicsit, aki szintén beszédes, szintén nagyon alkalmazkodó és full udvarias mindenkivel, hangsúlyozom, hogy mindenkivel, így minden nővel is. Ilyenkor nem sajnálom, amikor Skorpió a párjuk vagy egy olyan jegy, aki full szigorúan tartja őket, pl. Bak vagy Bika.

2015. aug. 18. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!