Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nekem sincs.
Főként mindig az lebeg a szemem előtt, hogy én megtettem mindent, alkalmazkodtam, míg fordítva semmilyen erőfeszítést nem tapasztaltam.
Most aztán kapok hideget meleget, mert ugye az orált nem lehet erőltetni.
Nos, szerintem mást sem, de én érte megteszem, fordítva miért nem megy?
No így aztán más megteszi...
9: Mi történt? Hirtelen fellángolás, mosolyszünet vagy más?
11: Miért nem szakítasz és keresel olyat, akivel passzoltok?
12: ugyanez. Miért nem hagytad el akkor?
Azért, mert a remény hal meg utoljára, reménykedünk, hogy egyszer nem lesz szükség a másodikra!
(Sajnos az esetek többségében ez sosem következik be)
14: Nem tudom, te egy emberrel csalsz-e vagy mindig mással.
De akinek szeretője van és vele jobban működik a dolog, az miért nem lép ki a rossz kapcsolatból? Így már nincs értelme reménykedni, ha találtál megfelelőbbet.
15: Azt mondod rendbe jött köztetek a dolog. Mi változott, hogy már nem vágysz az újra? A lelkiismeretfurdalás miatt? Rájöttél, hogy nem kell más?
#16:
Azért van megcsalás, mert az elsőt nem akarod elengedni valamilyen okból.
Nálam ez az ok a minden, egyet leszámítva, és az a szex egy bizonyos része és mennyisége.
Tudom, hogy a másikkal meg más nem műkdne, nálam a kapcsolatom majdnem tökéletes, azért a kis plusszért a karomat odaadnám!
Még reménykedem, hogy hátha változik valami...
Először nagyon sz.. rul éreztem magam. Aztán tisztázódott bennem, kibe vagyok szerelmes. Azzal az illetővel nincs jövőm, de megadja nekem mindazt, ami hiányzik. Testileg, gyengédség terén.
A kapcsolatomra pedig tudnék építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!