Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalok. Ki miért jár félre?
Figyelt kérdés
2017. júl. 22. 18:33
2/6 anonim válasza:
Én 3/4-re szoktam járni nem félre :) És kit csalsz meg?
3/6 anonim válasza:
Az csal meg, akit nem tanított eg arra az anyja, hogy ne legyen tapló. Ha nem tudsz teéjes lenni egy emberrel, akkoor mond a szemébe, és ne húzd az idejét puszta kényelemből. Légy már gerinces ember!
4/6 anonim válasza:
Most menőnek érzed magad,te analfabéta?
6/6 anonim válasza:
Oké, túllépek a borzalmas helyesírásodon, és a játék kedvéért mondjuk hogy értem amit kérdezni akarsz. (Amúgy szívesen!)
Szóval én azért mert a kapcsolatunk és a szex nagyon kevés és egyoldalú. Semmi intimitás semmi előjáték, semmi kezdeményezés, semmi erotika. Csak instant dugás, hedonizmus. Én meg amúgy sem éltem még ki magam és már túl vagyok az önsajnálkozás és a lelkiismereti válság időszakán. Meg akarom ismerni magam és h mi a jó nekem, mire vagyok képes. Én ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!