Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek ha be jön egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek ha be jön egy fiú kivernétek neki? szimplán pl egy félre eső helyen?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 29. 14:57
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
Félreeső helyen? Inkább akkor már otthon, ágyban, párnák közt tennék szerintem. Gondolom kíváncsiak ők is, milyen amikor kitör a gejzír. :)
2017. ápr. 29. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
40%

Ez a kategória még nem való neked.Gyere vissza 3-4 év múlva.

Nehéz elképzelni,hogy valaki felnőtt létére feltegyen egy ilyen kérdést..

2017. ápr. 29. 15:01
 3/6 anonim ***** válasza:
42%

Ez gondolom ilyen utcai fétis...

De nem, én nem.

De szerintem sokan vannak akik igen.

2017. ápr. 29. 15:10
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Vannak hát, egyszer akadt ilyen barátnőm ,csók közben tapizta a nadrágom ,majd keményedtem egyre jobban és elővette én azt hittem,hogy ott a kocsiban lekap,de csak kézzel csinálta csók közben ,majd elélveztem,szerintem tetszett neki hogy hazavágtam a nadrágomat arra a napra.
2017. ápr. 29. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
93%

A jelenlegi párommal a 4. randink volt... végig izzott köztünk a levegő. Teljesen levett a lábamról, szexi volt, férfias...

Busszal jöttünk hazafelé egy koncertről, egy buszon késő este...

Annyira nem bírtam magammal, hogy ott a buszon elkezdtem simogatni őt nadrágon keresztül. De, amint megéreztem az álló, erős farkát... az ujjaim már a sliccét húzták lefelé...

Amint hozzáértem, annyira forró volt, és puha és kemény egyszerre, hogy teljesen elvesztettem az önuralmam... iszonyúan nedvesedni kezdtem, remegtek a combjaim.

Körülnéztem és csak messze ültek tőlünk... a buszon félhomály volt, elővettem az álló, erős, izgató merev farkát és simogatni kezdtem... Még egy gyors körbepillantás és már rá is buktam... még ennyire nem élveztem senkivel a sz.pást, mint akkor.

2017. ápr. 29. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
23%
Jah, szerintem is igy történt, uccsó
2017. ápr. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!