Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek szólnom kellene a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tony1973 kérdése:

Szerintetek szólnom kellene a dologról?

Figyelt kérdés

A munkahelyemen van egy pasi és egy nő, akik gyakorlatilag három éve megállás nélkül csalják a párjukat. Ha céges buli van a pasi - aki a párjával éppen családot tervez - stikába beoson a nő szobájába és hajnalban kisettenkedik. Megalázó végignézni, a két hülye az hiszi, hogy senki nem látja mi zajlik de közben mindenki pontosan tudja. A lánynak a pasija egy szerény vallásos fiú igaziból sem a srác partnere sem a nőé, sem senkié nem érdemli meg, hogy ilyen aljas módon és ráadásul évek óta átvágják őket!

Én azt szeretném, ha az én párom vágna ilyen gusztustalan módon át, akkor valaki szóljon! És a pasi családot szeretne, értitek, családot egy olyan kapcsolatban, ahol a négy közös évükből háromban mással is kefél.

Undorító, felháborító és megalázó! Akkor szakítsanak!

Én szeretném valahogy jelezni a megcsalt és megalázott emberek felé, hogy mi zajlik! Mert engem ez a dolog felkavar, mert nekem kellemetlen...már nem megyek céges rendezvényekre sem, mert mindig látom a szemem sarkából, hogy ezek ketten összenéznek és eltűnik az egyik majd rá húsz perccel a másik! Volt olyan, hogy a gyerek reggel ötkor osont ki a csaj szobájából, majd rá négy óra múlva a barátnőjével szelfizett vigyorogva egy élményfürdőből! Harminc öt éves emberekről van szó! Nektek mi a véleményetek!

2019. jún. 9. 17:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Úristen, ezek a válaszok... Éppen ezért tart itt a világ, ahol. Hova tűnt a tisztesség? Senkinek semmi köze semmihez, néha még a saját családtagjához sem. Mindenki csak megy becsukott szemmel és vár, hogy történjen valami... Nekem például jólesett, mikor megcsaltak, hogy szóltak. Nem estem abba a hibába, hogy szüljek egy féregnek. Akinek ez jól esik, annak csak gratulálni tudok. Mert hogy mi közöd hozzá... Mi, mi... Inkább végignézitek... Aki ezt végig nézi, attól a gyomrom felfordul. Erről egy idézet jut eszembe: Vétkesek közt cinkos, aki néma.
2019. jún. 9. 18:30
 12/14 anonim ***** válasza:
33%

2: "Ha van rá mód, ültesd le a "megcsalókat", és vezesd elő, hogy a cégnél mindenki tud a viszonyukról, így vagy szólnak ők maguk a párjaiknak, vagy robbanni fog a bomba."

Akkor az egész munkahelyen tudni fogják hogy ki szólt, és jókora esély van rá, hogy a kérdező másnap kereshet új munkahelyet, mert bomlasztja a csapatot.

2019. jún. 9. 20:16
 13/14 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem meg ne keverd a munkahelyeddel valaki magánéletét egybe, mert te fázhatsz rá akár. Ez egy munkahely, még ha zavar is.
2019. jún. 9. 20:51
 14/14 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű tudják vagy sejtik a megcsaltak, hogy mi folyik a hátuk mögött. Ennek ellenére elnézik. Általában ez szokott lenni. A megcsaló színvonalasabb férfi, nő mint a megcsalt. Utóbbi így is szereti, büszke rá ha valahol megjelennek. Úgy gondolja, ha elveszíti ezen a szinten nem talál mást.
2019. jún. 10. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.