Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek működik a női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek működik a női megérzésem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy elkényesztetett h ulye féltékeny liba, de mit mondjak most kissé bekapcsolt valami...

Na szóval hát túlzás azt mondani hogy a pasim, ezért legyen inkább pasi akivel elkezdtünk valamit, ismerkedünk, találkozunk, csók mi egymás.... Ma felhivott amikor dolgozott a szünetben. Félórát beszéltünk, azt mondta még hív, nem tette, nem is ez volt a gond.

Na lényeg a lényeg, este felhívtam, valamivel fél 9 előtt, azt mondta úton van haza, otthon lesz ír, írt,(20;45) beszéltünk 1 percet azt mondta fürdik és vissza hív, nem tette, írt nekem 21;14kor hogy, alszok, jó?? Hát persze jó, viszont úgy ismerem hogy ő nem ez a korán alvó típus, tény hogy ma fél 4kor kelt, és este 6ig dolgozott, viszont számomra fura, mert sokszor fellépet abban az időben, és azaz érzésem hogy lebeszélt egy randit, mert mikor elment fürdeni is fent volt még 9 óra után is.

Valahogy jó lenne kideríteni, csak ötletem sincs hogy hogyan.

Vagy nektek mi a véleményetek??? Kicsit most paranoiás lettem, főleg hogy délben még azt beszéltük hogy ma nálam alszik....

2019. jún. 3. 22:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
27%

Női megérzés nincs, csak ostoba féltékenykedés.

Nem vagy birtokon belül, csak ismerkedtek, ezért mi alapján gondolod számonkérni? Elszámoltatod az idejével már most? Nem csodálnám, ha tényleg mást keresne még idejében..

Ha el akarod marni magad mellől, a legjobb úton jársz.

2019. jún. 4. 10:29
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Jut eszembe: helyesen elkényeztetett. Még írni sem tudsz...
2019. jún. 4. 10:31
 13/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

Igazából nem kértem számon semmit rajta, ma ugyanúgy beszéltünk, mint eddig, szerintem oktalan is volt még a gondolat is.

Utolsó, köszönöm szépen hogy kijavítottál! Igazad van, helytelenül írtam.... 👏

2019. jún. 4. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de hány évesek vagytok?

Durva, hogy ebből ezt vontad le. Szerinted más felületen/máskor nem tud randit lebeszélni? Élőben, telefonon, BÁRHOGY. És amíg nincs konkrétan elkötelezve feléd, simán meg is teheti, ha olyan...

A megérzések amúgy nem hazudnak eltekintve attól, hogy amit leírtál, elég nagy hülyeség. Azt megérezni, ha valakit már nem érdekelsz.

2019. jún. 4. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!