Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolatban rendszeres megcsalás van, az azt jelenti, hogy az a kapcsolat már nem működik jól és nem érdemes benne maradni?
Szóval valakinek erre nem egyértelmű a választ.
Igen.
Jó, ez volt a mese a gyakori kérdések gyerekeitől.
A való világban sok olyan kapcsolat van, ahol minden oké, de a szex már kicsit uncsi, ezért mással dobják fel.
Vannak ilyen egyének is, akiknek minden belefér. Ezt nem érdemes tagadni, de attól még vannak olyan emberek is, akik így nem tudnak együtt maradni a másikkal. Ez miért hihetetlen?
Én nem maradtam a házasságomban ilyen körülmények mellett. Jól is tettem.
Pff már az első megcsalásnál vége lenne számomra a kapcsolatnak. Nem hogy "rendszeres"...
27N
Ez egy nem monogám kapcsolat. Ha neked megfelel, akkor oké. Persze most még te vagy akihez mindig hazamegy. De holnap már majd a k.urvája lesz az elsőszámú, te meg csak másodhegedűs maradsz. Simán benne van...
Neked kell tudnod, hogy mot szeretnél, hogyan bízol meg benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!