Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal a párom?
Nem egyszerűbb szakítani, ha ennyire nem bízol benne? Gyorsabb is, meg egyszerűbb is.
32/f
Nekem is megadhatod a címét, akkor már egyfüst alatt letesztelhetjük, hogy nem e homár titokban. Bár ezt szülés előtt lehet, hogy jobb lett volna nem?
32/f
"De nem vagyok biztos a hűségeben." vs "És bízom benne" :D
Most akkor döntsd el. Amúgy ez a tesztelgetés nagyon gáz, és ha lebuksz, akkor garantáltan oda lesz bizalma.
És minek szülsz olyannak akiben nem bízol???
Az az igazság, hogy a féltékenykedéssel sokkal hamarabb elrontod az egész kapcsolatot mint hogy megcsalna téged... Ha megcsal az azt jelenti, hogy nem szeret téged. Akkor te most olyannal szültél akinél abban se vagy biztos, hogy egyáltalán szeret? Hogy lehet valaki ennyire naív?
Ekkora baromságot.
Ha megcsal, akkor már megvan ra a partnere, nem fog válaszolni egy idegennek, aki akkor jelöli be. Meg miből gondolod, hogy egyáltalán visszajelöl olyat akit nem ismer. Én biztos nem tenném. És mit vártál, valaki innen saját profillal, képpel bejelöli és kikezd vele? Vagy ha csinál egy kamuprofilt, nulla ismerőssel, kép nélkül vagy kamu képpel, gondolod nem veszi észre, hogy valami nem oké?
Neked elment az eszed. Előbb fel kellett volna nőni és gondolkodni, utána szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!