Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún ha vőlegény félrelép a táncos nővel az tényleg nem számít megcsalásnak?
Én azt sem értem, ki volt az első, aki azt hitte, hogy ez egy jó kifogás :D
"Csak egy utolsó, eskü, ez amúgy sem számít még"
pff
Segítsetek már hogy el tudjam dönteni! Elvileg mindenki szexszel mindenkivel, fűvel-fával. Elméletileg szexhez jutni a világ legegyszerűbb dolga. Manapság már egy olcsó piaci mutatvány is nagyobb esemény. Akkor most miért vannak felháborodva az emberek, ha egy ember egy másikkal kefél? Mit jelent egyáltalán a kefélés?
Nem iróniából írtam, hanem tökéletesen komolyan! A dugás egy adott személlyel, valami birtoklási megnyilvánulás? Azt sem értem, hogy mindig minden a szexen úszik el. Hogy úszhat el, ha ennyire könnyű és egyszerű hozzájutni?
Egy legénybúcsú is csak egy hagyomány, ami elvileg arról szólna, hogy még egy utolsót kefélhet a pasi az nőjén kívül legálisan. Legalábbis mindenki ezt mondja. Ja igen, a sztriptíztáncosnő ilyenkor mindig benne van?
Undorító. Az ilyennél amúgy ki tudja, hányszor volt hasonló..
- ez nem számít, hiszen még nem vagyunk jegyesek, sem házasok.
- eljegyzés után: ez még belefér, hiszen még nem vagyunk házasok ( lásd most)
- házasság alatt: - nos, itt mi lesz a magyarázat? Csak szex volt, de amúgy őt szeretem? De jó neki!...
Így már tök rendben van, valóban. A kedves barátod magyarázatából ítélve nem ez volt az eső, és nem is az utolsó. Tök jó lehet úgy házasodni, hogy a pasid farka 1 nappal előtted egy fizetős qrva pinájában volt, csak mert ott volt a lehetőség és nem akarta kihagyni.
Attól még, hogy él magyarázom az árulás okát és körülményeit, még árulás marad.
32/f
Nincs addig gond ezzel ameddig
A, a menyasszony nem tudja meg
B, ha megtudja, akkor neki is szabad legyen, mert ezígy fair
A konzervatívok pedig elmehetnek melegebb éghajlatra!
Megcsalás, nincs mit szépíteni ezen.
45/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!