Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Legénybúcsún ha vőlegény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legénybúcsún ha vőlegény félrelép a táncos nővel az tényleg nem számít megcsalásnak?

Figyelt kérdés
Tegnap voltam a legénybúcsúja az egyik haveromnak és bizony egy nagyon csinos táncos nővel elvonult. A vőlegénnyel utána beszélgettem azaz a barátommal és bevallotta hogy igen megtörtént de hogy ez nem számít megcsalásnak mert egy utolsó kiélés még.
2019. jún. 2. 16:49
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%

Én azt sem értem, ki volt az első, aki azt hitte, hogy ez egy jó kifogás :D

"Csak egy utolsó, eskü, ez amúgy sem számít még"

pff

2019. jún. 2. 17:12
 12/33 anonim ***** válasza:
6%

Segítsetek már hogy el tudjam dönteni! Elvileg mindenki szexszel mindenkivel, fűvel-fával. Elméletileg szexhez jutni a világ legegyszerűbb dolga. Manapság már egy olcsó piaci mutatvány is nagyobb esemény. Akkor most miért vannak felháborodva az emberek, ha egy ember egy másikkal kefél? Mit jelent egyáltalán a kefélés?

Nem iróniából írtam, hanem tökéletesen komolyan! A dugás egy adott személlyel, valami birtoklási megnyilvánulás? Azt sem értem, hogy mindig minden a szexen úszik el. Hogy úszhat el, ha ennyire könnyű és egyszerű hozzájutni?

Egy legénybúcsú is csak egy hagyomány, ami elvileg arról szólna, hogy még egy utolsót kefélhet a pasi az nőjén kívül legálisan. Legalábbis mindenki ezt mondja. Ja igen, a sztriptíztáncosnő ilyenkor mindig benne van?

2019. jún. 2. 17:18
 13/33 anonim ***** válasza:
98%

Undorító. Az ilyennél amúgy ki tudja, hányszor volt hasonló..

- ez nem számít, hiszen még nem vagyunk jegyesek, sem házasok.

- eljegyzés után: ez még belefér, hiszen még nem vagyunk házasok ( lásd most)

- házasság alatt: - nos, itt mi lesz a magyarázat? Csak szex volt, de amúgy őt szeretem? De jó neki!...

Így már tök rendben van, valóban. A kedves barátod magyarázatából ítélve nem ez volt az eső, és nem is az utolsó. Tök jó lehet úgy házasodni, hogy a pasid farka 1 nappal előtted egy fizetős qrva pinájában volt, csak mert ott volt a lehetőség és nem akarta kihagyni.

2019. jún. 2. 17:20
 14/33 anonim ***** válasza:
96%
Te komolyan kérdezed, hogy ez nem számít megcsalásnak vagy csak muszáj volt kiírnod egy kérdést?
2019. jún. 2. 17:23
 15/33 anonim ***** válasza:
97%
Én viszont liberális vagyok, nem tudom, ez hogy jön ide, mert attól még monogám. Semmivel nem különb megcsalás, mintha a szomszéd Arankát kettyintette volna meg. Akinek kellenek utolsó kiélések, az ne házasodjon.
2019. jún. 2. 17:24
 16/33 anonim ***** válasza:
92%

Attól még, hogy él magyarázom az árulás okát és körülményeit, még árulás marad.

32/f

2019. jún. 2. 17:30
 17/33 anonim ***** válasza:
96%
kerdezo, kerdezd meg a menyasszont;))) hogy szerinte megcsalas volt-e. egyböl kiderülne!
2019. jún. 2. 17:34
 18/33 anonim ***** válasza:
2%

Nincs addig gond ezzel ameddig

A, a menyasszony nem tudja meg

B, ha megtudja, akkor neki is szabad legyen, mert ezígy fair

A konzervatívok pedig elmehetnek melegebb éghajlatra!

2019. jún. 2. 17:39
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
#18 Inkább azok az emberek menjenek el melegebb éghajlatra, mint te is, akik nem csak egymással, de a normális emberekkel is kiszúrnak, megcsalnak.
2019. jún. 2. 17:50
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalás, nincs mit szépíteni ezen.

45/F

2019. jún. 2. 17:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!