Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, hogy a férjem exe eltűnjön végre az életemből?
Előre is bocsi, egy kicsit hosszú lesz.
Az elejéről kezdem. Amikor 22 éves voltam, a főiskolán volt egy velem egyidős fiú, aki nagyon tetszett nekem, de sajnos volt barátnője. A lány 20 éves volt, és össze akartak házasodni. Én viszont közelebbi nagyonjóba lettem a sráccal, és többször volt szex is. A baratnője rájött, hogy megcsalta, úgyhogy nem is maradtak együtt. Én összejöttem a fiúval és össze is házasodtunk, van 3 gyerekünk. 5 éve a férjem és az exe egy helyen dolgoznak, mindennap találkoznak. Mint kiderült kb ugyanennyi ideje rendszeresen megcsal vele. A nő együtt él valami pasival, és van egy 7 éves lánya. Semmi esete sem akarok elválni, ha már ennyit küzdöttem azért, hogy együtt legyünk. A férjem se akar, a gyerekek miatt, de még mindig viszonya van azzal nővel.
Semmi esete = semmi esetre
Én 37/N
Férjem 37/F
Férjem exe 34/N
Azért nem akarok elválni, mert így legalább együtt vagyunk, de ha elválnánk (mert én akarnék) akkor rögtön szaladna vissza az exéhez (multkor mondta, hogy még mindig szereti), az a r.ibanc meg még vissza is fogadná. De most én vagyok a felesége, akihez hazajön. Csak azt a r.ibancot kéne eltűntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!