Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legénybúcsún ha vőlegény félrelép a táncos nővel az tényleg nem számít megcsalásnak?
Figyelt kérdés
Tegnap voltam a legénybúcsúja az egyik haveromnak és bizony egy nagyon csinos táncos nővel elvonult. A vőlegénnyel utána beszélgettem azaz a barátommal és bevallotta hogy igen megtörtént de hogy ez nem számít megcsalásnak mert egy utolsó kiélés még.2019. jún. 2. 16:49
1/33 anonim válasza:
Attól még, hogy éppen nem házasok, kapcsolatban állnak. Ugyanúgy megcsalásnak számít. Nálam ez való ok lenne :(
2/33 anonim válasza:
Szerintem annak számít, de én konzervatív neveltetést kaptam - szóval lehet manapság már mások a standardok, és már "nem számít".
Bár szerintem még akkor is, mivel ha nem is házasok, ők egy pár és elvileg szerelmesek(?) vagy valami összeköti őket. Szépen indul, ha az esküvő előtt pár nappal még idegenekkel hetyeg.
3/33 anonim válasza:
Ha a menyasszony mèg utoljára a legénybúcsún kiéli magát, az szerinted megcsalás?
4/33 Ollókezű Edward válasza:
Már hogy a f@ßba ne lenne megcsalás. Ha a menyasszonya vonulna el a sztiptíztáncossal, akkor az is csak egy utolsó kiélés lenne? Vajon mit szólna hozzá? Remélem kiderül, és felelős döntést hoz a menyasszony.
5/33 anonim válasza:
Hidd el, ha ez fordított esetben történt volna, s menyasszony lépett volna félre, s akkor kérdezted volna meg a haverod, akkor már ő is annak tartaná...
6/33 anonim válasza:
Mennyi maradi van itt :D ez a legénybúcsú lényege.
7/33 anonim válasza:
Mindkét esetben az. Én nem is értem az ilyen "búcsúk" jelentőségét, ostoba szokás ez.
8/33 Ollókezű Edward válasza:
6-os: Akkor a lánybúcsúnak is ez a lényege? Egy utolsó dugás? És ezzel egyet is ért a vőlegény?
9/33 anonim válasza:
Remélem, megeszi a bűntudat ennek a féregnek a lelkét. 🙂 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!