Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóval az unokahúgom hamarosan férjez megy. De a vőlegénye nem szerelmes belé hanem belém szerelmes. És én is belé. Mit tegyek mondjam el az igazságot vagy inkább hagyjam hogy a vőlegény mondja el? ,
A nagyon drámai verzió:
Atya: akinek kifogása van az esküvővel kapcsolatban az szóljon most, vagy hallgasson mindörökké!
Te: Tiltakozom!
A reális verzió:
Megbeszéled José Armandoval, hogy te szereted őt, akkor miért is kell elvenni az unokahúgod? Ha a férfi továbbra is ragaszkodik az esküvőhöz, akkor ez biztos, hogy nem Brazil szappanopera, itt a pasi téged is csak hülyít.
Na pont ez megy most a TV2-őn a "szeretned kell"ben. Csak a csaj szerelmes másba mint akihez hozzá készül menni és nem tudja hogy mondja meg a vőlegényének, hogy még mindig az exét szereti(aki amúgy a halott húgának is volt a pasija, ezért nincs vele, de amúgy a srác is szereti)
Szal megnézem a mai részt és szólok mit tegyél 😁😁
Na, 1-es meg 6-os! :DDD Jók vagytok! :DDD
Már lelki szemeimmel látom, mint a Keresztapában, hogy a vőlegény a lagzi közepén egy félreeső helyiségben a régi szeretőjét tolja miközben a menyasszony táncol, meg szórakoztatja a vendégeket...
Komolyan válaszolva: szerintem legfeljebb te mondhatod el. Nekem nem úgy tűnik, hogy a vőlegény valami nagy vallomástételre készülne a leírtakból...
De lehet az lenne a legjobb, ha a vőlegényre bíznád. Ha elmondja, leállítanák az eseményeket, nektek pedig lehetne esélyetek. Ha pedig nem teszi ezt meg, akkor tudni fogod, hogy nem voltál olyan fontos neki, hogy feladjon érted mindent.
Ja, bocsi, rosszul emlékeztem a sztorira. Nem a vőlegény csalja a menyasszonyt, hanem az esküvőn a menyasszony bátyja lép félre...
Na mindegy, a hangulat az garantált...
Esetleg vígasztalódj ezzel (mert nem te vagy az első a történelemben, akivel ez megeseik, bár nem mondom a ti helyzetetek kacifántosabb):
https://www.youtube.com/watch?v=zbps_nRZiwc
Persze értem sok fura helyzetet produkál az élet, de, hogy sikerült ezt nektek...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!