Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy megcsalnak?
Figyelt kérdés
Szerintetek ez nem gyanus. Van egy párom ,neki van egy haverja,és neki volt egy nője ,de szakítottak. Én mindig is éreztem ,hogy a pasimnak bejön a haverja nője. Meg fordítva is. És most ö is előjött ezzel a szakítással ,hogy ö is elgondolkodott. Szerintetek is a csaj miatt vagy csak én képzelem be'? Nem vesztünk össze semmin se2019. máj. 27. 22:50
2/7 anonim válasza:
Igy nem csalt meg, szakítana mielőtt menne a másikhoz. Küld el a f...ba és örülj neki hogy időben kiderűlt hogy simán elhagyna egy másikért. A lányra meg ne haragudj, ezt vele is meg fogja csinálni amint jön egy jobb.
3/7 A kérdező kommentje:
De az egy kis ribi
2019. máj. 27. 22:54
4/7 anonim válasza:
Azon se, hogy nem tudod, hogy a szóközt nem a vessző elé, hanem utána rakjuk?
Én ránézek erre a kérdésre, és csak ezért dobnálak.
Amúgy nincs elég info.
5/7 anonim válasza:
Az előbb irtam le, feleslegesen foglalkozol velük! A "ribivel" is meg fogja azt csinálni amit most veled.
6/7 anonim válasza:
Pluszban még a barátsága is tönkre fog menni, de meg is érdemli. Engedd el őt, te találsz majd jobbat.
7/7 anonim válasza:
Ribi. Örülj neki mert az biztos hogy megcsalja a pasidat. Hidd el te semmit nem fogsz veszíteni. Csak a párod. Találsz te komolyabb pasit majd ne foglalkozz ilyen komolytalan hapsikkal csak az idődet pazarló rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!