Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnátok tudni, hogy megcsalnak? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 9. 23:59
1/14 anonim válasza:
Igen, akarnám. Azért, mert jobb a fájó igazság a hamis nyugalomnál.
2/14 anonim válasza:
Igen, bar én minden kapcsolatokat úgy kezdek, hogy megmondom hogy leszarom kivel fekszik le amíg megmondja hogy megtette. Én is megmondom, nyitott kapcsolat híve vagyok.
Nem is veszem megcsalásnak amíg nem próbálja kussban tartani.
3/14 anonim válasza:
Igen. Azért akarom tudni hogy ne öljek időt energiát olyan emberbe aki nem érdemli meg.
4/14 anonim válasza:
Igen mert izgatna a dolog.
Minden apro reszletet alaposan el kellene mondania nekem
:-D
Komolyan meg lelkileg ez neki egy nagyon megalazo helyzet lenne. Plane h ismerem magan es tuti kritizalnam folyamatosan benne :-D
5/14 anonim válasza:
Az 1es tökéletesen leírta! Nincs mit hozzáfűzni.
6/14 anonim válasza:
Persze.Egyből le is zárnám a kapcsolatot.Aztán mehet amerre szeretne.
7/14 anonim válasza:
Igen. Szeretek a sajàt életem felett dönteni, ha pedig kussol róla akkor ezt a jogomat veszi el.
8/14 anonim válasza:
Amíg meg nem csaltak, addig az elsővel értettem egyet. Amikor összeomlott emiatt két család élete (6hónap szerelemért), rájöttem, hogy az lett volna a legjobb, ha ez sose derül ki.
9/14 anonim válasza:
Igen,mert jogom van tudni,és eldönteni,hogy akarom-e a kapcsolatot folytatni,és megbocsájtok, vagy nem,és akkor ne tartson maga mellett,miközben ő azzal aláz,hogy félredug.
10/14 anonim válasza:
Persze, hogy akarnám.
Azért, mert nem akarnék egy patkánnyal egy fedél alatt élni, aki a legkisebb mértékben se tisztel vagy szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!