Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarnátok tudni, hogy évek óta megcsalnak? Miért?
Nem!
A jó párkapcsolat alapja, hogy nem kell/szabad mindent tudni a másikról!
Nem értem.
Ha van egy kapcsolatod, ahol érzelmileg, értelmileg, anyagilag, szexuálisan,...megkapsz mindent, akkor miért dobnád el csak azért, mert a párod néha a "házikoszt mellett, bekap 1 gyrost vagy 1 hambit"? Főleg, ha gyerek és hitel is van.
9-es. Nem a házikoszttal van a baj, hanem a szakáccsal. Valaki nem azért megy félre, mert nem jó otthon a kaja, hanem azért, mert unalmas a szakács/-né. A félrekúrás már csak egy jelenség. Persze, benne lehet maradni így is egy házasságba, csak az már nem két ember szabad kötödéséről, az érzelmeiről szól, hanem a kőkemény mérlegelésről. Aztán sokan pontosan ebben őrlődnek fel.
Én is ehettem volna hamburgert, gyrost, de én a legnehezebb utat választottam, mi rendbehoztuk a házasságunkat. A link, tróger és értéktelen emberek választják az instant örömöket, és most ezzel a mondatommal remélem beléjük is gázoltam.
Mi egy több éves válság alatt sem csaltuk meg egymást, pedig hónapok teltek el szex nélkül. Tükörbe tudunk nézni, egyenes gerinccel állunk egymás előtt. Nagyképű lennék? Én inkább büszke vagyok magamra és a feleségemre.
Az meg hogy évek óta megcsalnak? Kb. még a megcsalás előtt észrevettem volna, 19 év azért elég ahhoz, hogy ismerjem minden mozdulatát, rezgését. Szóval már az elején megtudtam volna. Akiknél meg évekig megy a félrejárás, azoknak meg külön gratulálok a kapcsolatukhoz minden téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!