Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem szép, amire készülök, de hogyan tudnám megleckéztetni a Szeretőm?
Rossz a házasságuk és a Felesége is jobban jár, ha szétmennek. Amikor összejöttünk édes, kedves volt, aztán csúnya dolgok történtek, amiket meg lehetett volna beszélni, de elzárkózott..Most én jövök. Megmutatom Neki, hogy így nem bánhat velem,(és senkivel)fáj ahogy viselkedett, de a bosszú felvillanyoz.---
Ehhez kérek tanácsot.Levél a Feleségnek stb stb..A kedvesem már többszörös visszaeseő, de a Felesége ragaszkodik hozzá..
Nem a Feleségét akartam bántani.Semmiképp.
Csak egyszerűen elfogytak az ötleteim és persze meg voltam bántva..
De ma...Telefonált és találkoztunk..
Akkor örülhetsz. Még egy menetre lehet jó leszel. Csak meg ne tudja hogy micsoda kis bosszút forraltál mert akkor tutira ejteni fog.
Azt meg mindenképp meséld el neki milyen jó a kapcsolatod a férjeddel, aki imád :)
Micsoda álompár vagytok :D
Ő nem bírja nélkülem, nagyon hatása alá került a randinknak.
Órákat beszélgettünk egy parkban.Én csak néztem Őt és nem tudom mit keres mellettem.Számomra a nagy Ő.Csodás magas igazi férfi.Természetesen elég volt a szemébe néznem, hogy tudjam, végem.De igyekeztem tartani magam.
Aludtam rá. Őszintén nem számítottam arra, hogy jelentkezik, mert múlt héten határozottan visszautasította a kétségbeesett leveleimet.. Azt éreztem, hogy nem amiatt, mert csak egy numerára kellettem. Ehhez nem kell valakivel hónapokig levelezni .Ráadásul igazán jó pasi. Legalább is nekem nagyon bejön.Tehát nem lehet nehéz Neki akár fiatalabbat találni. Egyébként egyidősek vagyunk és az első levelünktől sütött a kémia az intellektuális összhang.Végre egy értelmes pasi.
De komolyan, sokan lenézik a negyvenes nőket, én amíg a társkereső oldalon rövid pár hétig fent voltam, őszintén fotó nélkül is meg voltak őrülve a pasik.És amikor már leveleztem néhányukkal, kifejezetten imádták a negyvenes érett nőket, akik nem a súlyukkal foglalkoznak, tudják mi a jó és adni is nagyon tudnak. Ezt több pasi is írta, hogy a huszas éveikben a csajok annyira el vannak magukkal foglalva, hogy nem adják ugyanazt, mint egy már komolyabb tapasztalatú nő. De a lényeg: engem annyira megbántott ezzel a múlt heti magamra hagyással a szeretőm, hogy időt kértem, de szinte biztos, hogy nem adok új esélyt annak ellenére, hogy úgy vélem, mindenkinek jár egy..Most persze hívogat írogat..Sajnos ez van, amint egy pasi megérzi, hogy veszített, bedob mindent..
"73-as" vagyok: tévedsz. 14 éve imádjuk egymást a párommal és nem jut eszünkbe kikacsintgatni, társkeresőzni vagy másfelé nézelődni. Viszont meg szoktuk beszélni a problémáinkat, vágyainkat és időt szánunk egymásra...
De most komolyan: minek is akarsz új esélyt adni? Ha egymás "végzetei" lennétek miért is nem váltok el és kezdtek közös életet... Attól hogy érzelmekről beszélsz meg idealizálod még nem lesz más amit csináltok, mint csalás. Egyszerű kefélés. Akárhány évesek is vagytok. Nem vállaljátok fel egymást, lehúzzátok a kapcsolatot. Nem értek annyit egymásnak hogy vállalható legyen a másik. Akármiket is mond és akármennyire is úgy érzed hogy rajong érted, attól még csak kefélőtárs és lelki szemetesláda leszel míg szinglit nem csináltok magatokból. Borzasztó hogy manapság a 40-es nők is ilyen naivak és egy kis lelkizgetéssel hogy meg lehet őket vezetni pár kefélés elejéig. Nyugtatgathatod magad hogy mennyire szerelmes vagy meg hogy milyen jó vagy és milyen tökéletes korban vagy. Attól még hülyítenek és simán kefélhet egy fiatalabbat az a pasi amellett hogy a feleségével is kefél meg veled is. Ahelyett hogy rendeznéd a kapcsolatod a férjeddel, inkább társkeresőzöl meg szerelembe esel mint egy naiv fruska aki egyből bosszút akar állni ha megsértik, majd visszakozik és rájön hogy a nagy Ő-vel találkozott és a felhőn csücsülve továbbra is félrekefél.
Ez aztán nagyon felnőtt viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!