Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Tudom, hogy nem szép, amire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nem szép, amire készülök, de hogyan tudnám megleckéztetni a Szeretőm?

Figyelt kérdés

Rossz a házasságuk és a Felesége is jobban jár, ha szétmennek. Amikor összejöttünk édes, kedves volt, aztán csúnya dolgok történtek, amiket meg lehetett volna beszélni, de elzárkózott..Most én jövök. Megmutatom Neki, hogy így nem bánhat velem,(és senkivel)fáj ahogy viselkedett, de a bosszú felvillanyoz.---

Ehhez kérek tanácsot.Levél a Feleségnek stb stb..A kedvesem már többszörös visszaeseő, de a Felesége ragaszkodik hozzá..

2019. máj. 24. 13:23
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
41%

Kellemetlen.

Lehet, hogy elmúltál 40 és elég csinos vagy, úgyhogy legyél büszke a szépségedre! Ha egyszer elhervad, neked nem marad semmid.

2019. máj. 24. 14:37
 32/84 anonim ***** válasza:
87%
Te szó szerint beteg vagy. Tipikusan az a nő, aki késsel menne neki a pasinak amiért az nem mondta, hogy de szép a hajad, drágám. Neked szeretőként( milyen hülye szó, az erkölcstelen patkány találóbb lenne, hiszen magadon kívül nem szeretsz te senkit) nem kéne semmit "elvárni". Egy nárcisztikus hisztérika vagy. Remélem, a férjed hamar rájön, hogy mekkora féreggel él egy fedél alatt. Az pedig egyenesen nevetséges, hogy bosszút forralsz meg elvárásaid vannak, amiért a gerinctelen pasid időben megszakította veled a kapcsolatot, mert ő is rájött, hogy egy labilis, elmebajos szerencsétlen vagy.
2019. máj. 24. 14:41
 33/84 anonim ***** válasza:
88%

Mekkora egy sík sötét tehén vagy te, és mindennek tetejébe még pszichoptata is... Persze, írjál titkos e-mail címről, nyilván fogalmuk sem lesz, hogy vajon ki lehet az. Biztos nagy károkat fogsz okozni, ha amúgy is elválnak :)

Leírtad vagy 5x hogy ők úgyis elválnak, te viszont nem akarsz, és mégsem esik le, hogy ha feldühíted az exedet, akkor ő fog énekelni a balfék palimadár férjednek? Ennyire fogyatékos vagy, hogy 1 lépést sem látsz előre?

2019. máj. 24. 14:52
 34/84 anonim ***** válasza:
88%

Ne haragudj, de neked bajok vannak a fejedben. Tudtad, hogy nős, sőt, direkt nős férfival akartál kavarni. Neked semmi közöd az ő házasságához. Te itt akármennyire is úgy akarod beállítani, nem vagy áldozat! Meg akarod neki mutatni, hogy így nem bánhat veled...miért? Azért mert hozott egy döntést, hogy rendbe akarja hozni a házasságát?! És te? Bánhatsz így a férjeddel, hogy másba vagy szerelmes, közben neki meg teszed a szépet, ahelyett hogy elválnál tőle és mondjuk lenne esélye egy normális nőt találni?! Ha a szeretőd tálalna ki a férjednek gondolom az nem lenne jogos...nagyon sokat hiszel magadról.

Fordulj szakemberhez, mert beteg vagy.

2019. máj. 24. 15:18
 35/84 anonim ***** válasza:
93%
Te jó ég... A pasi nem kib*szott veled, hanem őszintén elmondta, hogy ő ezt így xy okokból nem akarja folytatni. Nem változott volna semmi, ha találkozol, max dugtok még egyet, aztán ugyanígy hisztiznél. Lehet, hogy elmúltál 40, de észt és tartást nem sikerült összeszedned az évek alatt. Úgy viselkedsz, mint egy kisgyerek, akitől elvették a nyalókát, mert cukorbeteg.
2019. máj. 24. 15:23
 36/84 A kérdező kommentje:

Tehén nem én vagyok...

:-)

Köszi a segítséget, gondolom elmosogattatok,,,,hátra dőltetek. És kezdődnek a sorozatok..

Tudom, van, aki így gondolja, hogy dugtunk volna,,NEM! Nem ez volt a cél.CSak egy baráttól elvártam volna, hogy segít és megteszi , amit kérek, lehet valóban önző dolog a részemről ez a feltételezés.. De ezek szerint nekem vannak nagy elvárásaim, ha ezt a lezárást személyesen szerettem volna megoldani?

2019. máj. 24. 15:36
 37/84 A kérdező kommentje:

Nárcizmus egy divatos szó..most hallottad, hogy ezzel dobálózol??

Könyörgöm még jó, hogy amaga szemszögéből írok..Férjem nem tud róla az Ő szemszögéből nem tudok

Najóóó tegye fel a kezét aki 20 év után szerelmes a férjébe

hullámokban igen és jól elvagyunk minden működik..

Csak egy kis bizsergésre volt szükségem, ahogy legtöbbetek férjének is..

:-)

2019. máj. 24. 15:39
 38/84 A kérdező kommentje:
Ezek szerint Ti még nem voltatok szerelmesek...Ilyenkor az ember SAJNOS elveszíti a józan ítélőképességét. És sajnos kiszolgáltatott lesz..Tartás? ugyan..
2019. máj. 24. 15:47
 39/84 anonim ***** válasza:
92%
Összevissza beszélsz...a szeretőd nem a barátod! ha csak “egy kis bizsergésre” volt szükséged, akkor miért is van bármilyen elvárásod?
2019. máj. 24. 15:47
 40/84 A kérdező kommentje:
De egy évig baráti levelezést folytattunk, mindent megbeszéltünk, épp ezért fáj, ez a hozzáállás..Mindent tudunk egymásról stb stb
2019. máj. 24. 15:49
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!