Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hogy nem szép, amire készülök, de hogyan tudnám megleckéztetni a Szeretőm?
Rossz a házasságuk és a Felesége is jobban jár, ha szétmennek. Amikor összejöttünk édes, kedves volt, aztán csúnya dolgok történtek, amiket meg lehetett volna beszélni, de elzárkózott..Most én jövök. Megmutatom Neki, hogy így nem bánhat velem,(és senkivel)fáj ahogy viselkedett, de a bosszú felvillanyoz.---
Ehhez kérek tanácsot.Levél a Feleségnek stb stb..A kedvesem már többszörös visszaeseő, de a Felesége ragaszkodik hozzá..
NEM! Nem akarom, hogy megtudja, hogy én kavartam EHHEZ várok ötleteket!!!!!!
Nem bűnbánó Magdolnák és hű Feleségek hozzászólását várom a fakanál mellől..Csak szeretnék kicsit alátenni, hogy legyen pár kemény napja, olyan, mint nekem volt! :-(
Egyszer azt írod, hogy jobban járna a nő, ha válnak, ezt akarod megpörgetni, egyszer azt, hogy rossz lenne neki a gyerekekkel egyedül maradni.
Most melyik?
Titokban nem tudsz bosszút állni, mert tudni fogja a szeretőd, hogy te haragszol rá ennyire, te akarod, hogy váljon.
Ő ugyanúgy ütőkártyát kapott a kezébe, és kitálalhat a férjednek, csak hogy alávágjon.
Milyen egyéb bosszú létezik? Mondjuk rúgasd ki! Ahhoz meg kevés vagy.
Az a te nyomorod,h beledzerettel. O nem tehet rola.
Probalj meg normalisan viselkedni es keresni egy masik not/ferfit.
Ha beleszolaz a kapcsolatukba,neked nem lesz jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!