Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy lehetne ezen túllépni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne ezen túllépni?

Figyelt kérdés

Volt egy barátnőm, akivel 3 évig voltunk együtt. Ő volt az első szerelmem, Vele is veszítettem el. Nemrég rajta kaptam, hogy a "legjobb" barátommal, akivel óvoda óta, cirka 20 éve barátok vagyunk, megcsalt... Sokkolt a dolog, és nem igazán tudom hová tenni. Próbálnak békülni, de Én nem akarok, rájuk se bírok nézni, viszont egy hangyányit hiányoznak is. Jelenleg úgy érzem, más nőt nem is fogok szeretni már így, túl komoly csapás volt.

Az exem 23 éves, a srác 24, ahogy én is.

2019. máj. 20. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

A helyedbe en nem bocsajtanam meg!mondom ezt ugy hogy engem is atvertek/megcsaltak bar nem igy ahogy teged.

Tartsd tobbre magad annal hogy megalazkodj es vissza.fogadd ot/oket.

Ha egyszer megtettek,megteszik majd ezutan is!

2019. máj. 20. 20:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Az kemény pajtás, sajnálom. Tényleg ne foglalkozz velük tovább. Ha eddig nem voltál nekik elég fontos hogy visszafogják magukat miattad, akkor ez már nem is fog változni. Idővel pedig tényleg könnyebb lesz, bármekkora közhely is. Új impulzusok érnek majd, amik szépen lassan, ha elfeledtetni nem is tudják, de megkönnyítik hogy túllépj ezen.
2019. máj. 20. 20:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Legalább a q’áról és a “haverról” is megtudtad, hogy milyen emberek.

Hidd el, jobb ezt most, mint 15 év múlva, egy olyan szituban, amikor nagyon kellene, hogy rájuk támaszkodhass, mikor bajban vagy.

2019. máj. 20. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!