Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő máshoz is vonzódni?
Párkapcsolatban élek közel 6 éve, nem akarok se kilépni, se megcsalni a párom.
Megismertem valakit, aki rettenetesen vonzó számomra, ez sajnos a tetejébe még kölcsönös is (egyszer volt egy megjegyzése, hogy többet érez irántam, de ilyesmiről nem beszélünk).
Nem tudnék vele párkapcsolatot elképzelni mindenbizonnyal akkor sem, ha szingli lennék. Nem maradna mellettem hosszútávon, ezt előre sejtem.
Tudja, hogy vonzódok hozzá (vagyis inkább nem lehet nem észrevenni), és néha kicsit provokál is ezzel.
Mármint, direkt flörtöl velem, meg megpróbál hozzámérni, mintha véletlen lett volna.
Jól érzem magam a közelében, és emiatt utána lelkifurdalásom van, hogy hagyom, hogy más tetsszen.
Lány vagyok, és nem találkozunk a szabaidőnkben, ha számít.
Szóval, csak annyit látjuk egymást, amennyit "muszáj".
Mutass nekem valakit, aki egy hosszú párkapcsolat során soha nem vonzódott senki máshoz a párján kívül.
Légy észnél, mert ha félrelépsz, arra rámegy a kapcsolatod. Tölts több időt a pároddal, csináljatok közös programokat és dobjátok fel az együttléteiteket is. Fedezd fel újra a párodat, hogy úgy lásd, mint a kapcsolatotok elején.
Racionális vagyok, és már sokszor mérlegeltem.
Nyilván nem érne annyit egy alkalom (meg száz se), hogy feladjam érte az egyébként működő kapcsolatom, és mindent, amit együtt építettünk fel, hogy aztán nyugdíjas koromig azon keseregjek, megtaláltam az igazit, csak elengedtem egy kellemes félóráért.
Szóval, nem akarok kilépni, nem akarom megcsalni (tükörbe nem tudnék nézni utána, nekem ez nem megy), de fáj, hogy nem tudok parancsszóra nem vonzódni :(
A fellangolasok 99%-a elmulik. Csak vard ki.
En amugy azt tapasztaltam, hogy ha kicsit jobban megismered az illetot, altalaban meg hamarabb elmulik az erzes, mint ha megtartjatok a "tisztes" tavolsagot, es hagyjatok izzani a levegot.
Nekem eleg "engedekeny" parkapcsolatom van, de az osszes kis fellangolasomnal ez volt a helyzet.
P.S.: Nem tudod "nem hagyni", hogy mas tetsszen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!