Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő máshoz is vonzódni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő máshoz is vonzódni?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek közel 6 éve, nem akarok se kilépni, se megcsalni a párom.

Megismertem valakit, aki rettenetesen vonzó számomra, ez sajnos a tetejébe még kölcsönös is (egyszer volt egy megjegyzése, hogy többet érez irántam, de ilyesmiről nem beszélünk).

Nem tudnék vele párkapcsolatot elképzelni mindenbizonnyal akkor sem, ha szingli lennék. Nem maradna mellettem hosszútávon, ezt előre sejtem.

Tudja, hogy vonzódok hozzá (vagyis inkább nem lehet nem észrevenni), és néha kicsit provokál is ezzel.

Mármint, direkt flörtöl velem, meg megpróbál hozzámérni, mintha véletlen lett volna.

Jól érzem magam a közelében, és emiatt utána lelkifurdalásom van, hogy hagyom, hogy más tetsszen.

2019. máj. 17. 19:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
73%
Érik a melléqrás. 😃
2019. máj. 17. 19:22
 2/15 Clay Morrow ***** válasza:
100%
Nem az, viszont azt táplálni, az már igen.
2019. máj. 17. 19:28
 3/15 A kérdező kommentje:

Lány vagyok, és nem találkozunk a szabaidőnkben, ha számít.

Szóval, csak annyit látjuk egymást, amennyit "muszáj".

2019. máj. 17. 19:30
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Úgy érzem ebből pedig előbb utóbb megcsalás lesz.... És nem az a lényeg hogy párkapcsolatot el tudsz e vele képzelni vagy sem. Ha szexuálisan vonzódsz hozzá előbb utóbb engedni fogsz az érzésnek, pláne ha még a tetejébe provokál is téged.
2019. máj. 17. 19:35
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mutass nekem valakit, aki egy hosszú párkapcsolat során soha nem vonzódott senki máshoz a párján kívül.

Légy észnél, mert ha félrelépsz, arra rámegy a kapcsolatod. Tölts több időt a pároddal, csináljatok közös programokat és dobjátok fel az együttléteiteket is. Fedezd fel újra a párodat, hogy úgy lásd, mint a kapcsolatotok elején.

2019. máj. 17. 19:35
 6/15 lilla64 ***** válasza:
100%
Történt már ilyen.Az érzelmeinknek nem tudunk parancsolni sajnos,de észnél kell lenni,ha nem akarjuk tönkretenni a párkapcsolatunkat.
2019. máj. 17. 19:38
 7/15 A kérdező kommentje:

Racionális vagyok, és már sokszor mérlegeltem.

Nyilván nem érne annyit egy alkalom (meg száz se), hogy feladjam érte az egyébként működő kapcsolatom, és mindent, amit együtt építettünk fel, hogy aztán nyugdíjas koromig azon keseregjek, megtaláltam az igazit, csak elengedtem egy kellemes félóráért.

Szóval, nem akarok kilépni, nem akarom megcsalni (tükörbe nem tudnék nézni utána, nekem ez nem megy), de fáj, hogy nem tudok parancsszóra nem vonzódni :(

2019. máj. 17. 19:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

A fellangolasok 99%-a elmulik. Csak vard ki.

En amugy azt tapasztaltam, hogy ha kicsit jobban megismered az illetot, altalaban meg hamarabb elmulik az erzes, mint ha megtartjatok a "tisztes" tavolsagot, es hagyjatok izzani a levegot.

Nekem eleg "engedekeny" parkapcsolatom van, de az osszes kis fellangolasomnal ez volt a helyzet.

P.S.: Nem tudod "nem hagyni", hogy mas tetsszen.

2019. máj. 17. 19:57
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos az ember olyan, hogy sok év alatt máshoz is vonzódik, aki mást mond, az hazudik. Szépen csendben meg kell várni, míg elmúlik.
2019. máj. 17. 20:25
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélendő el, teljesen normális és természetes dolog. Az viszont már elítélendő, ha ennek engedsz is. Nekem is volt olyan, hogy megtetszett valaki, éreztem az ő részéről is a közeledést, ez nekem simogatta az önbizalmam, jól esett, egyébként is szívesen voltam a társaságában, de ezt nagyon rövid idő alatt le tudtam zárni magamban. Ha megtartod a határokat és ezt egyértelművé is teszed, akkor szerintem könnyebb - pl ne kerülj hozzá olyan fizikai közelségbe, hogy akár "véletlenségből" is hozzád érhessen meg ilyesmi. A hűség döntés kérdése, nem egy veled született képesség, innentől kezdve viszont tényleg tiéd a felelősség.
2019. máj. 17. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!