Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elítélendő, ahogy viselkedtem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elítélendő, ahogy viselkedtem?

Figyelt kérdés

Egy barátom öccse (Zoli) panaszkodott, hogy 9 év után nem működik a kapcsolatuk az élettársával (Móni), már csak a gyerek (4 éves) miatt vannak együtt. Két éve nincs szex, a srác már többször megcsalta az élettársát. Nekem tetszett az élettársa, mint nő, bár sokat nem beszéltem még vele. A barátomnál többször is ott voltak, ha volt valami alkalom, főzés, iszogatás.

Névnapi bulimba meghívtam a barátommal együtt Zolit és Mónit is. Voltunk kb 20-an. Amikor úgy sikerült, hogy kettesben beszélgessünk Mónival elmondtam neki, hogy nekem ő nagyon tetszik, irigylem a párját miatta. Amikor táncra került a sor és együtt táncoltunk Mónival félre érthetetlen jelét adta felém annak, hogy tetszettek a szavaim neki, erotikusan, de feltűnés mentesen simult hozzám, ha csak tehette. (utólag tudtam meg, hogy a párja ekkor is más nőket hajkurászott e közben).

Mónival ez után elindult köztünk a kommunikáció, a szimpátia egyértelműen kölcsönös volt. Elkezdtünk titokban találkozgatni, elkezdett alakulni köztünk a dolog. Kiderült, hogy ő már az elköltözés szélén áll, elege van az egész kapcsolatból. Valóban rosszban vannak, állandóan veszekednek, van, hogy a kisgyerek szól rájuk, hogy hagyják már abba. Azt mondta a srác esténként állandóan félre vonul és már többször lebukott, hogy nőkkel írogat. Mindig kimagyarázta valahogy. Móni biztos volt benne, hogy még nem csalta meg, az lett volna az utolsó csepp a pohárban. Teljesen úgy éreztem, hogy a legjobbkor érkeztem, mindkét fél el akar szakadni. Én elmondtam neki, hogy az a hír járja, hogy a srác rendszeresen csalja (konkrétan a bulim időpontjában is volt neki egy komolyabb kapcsolata). Ezt követően felgyorsultak az események… Móni nem mondta el neki, hogy én elmondtam, de kidolgozott egy tervet, hogy haza költözik anyjáékhoz a gyerekkel, amit pár héten belül meg is valósított. Zoli viszont ettől teljesen padlóra került, az elköltözést megelőző napon iszonyat nagyot balhézott, bár nem bántott senkit, teljesen ki volt, rájött, hogy mégis szereti Mónit. Móni elköltözött, köztünk a titkos találkozások egyre gyakoribbak lettek, Zoli azonban folyamatosan nem tudta feldolgozni, hogy elment tőle a nő, a szerelmét bizonygatja neki. Ez már hónapokkal ezelőtt történt, de még mindig azon kapar, hogy vissza szerezze a nőt.

Mónival a kapcsolatunk továbbra is titokban zajlik, a srác gyanakszik rám, de nem keresett még engem. Móninak már pedzegette, hogy én vagyok-e a képben, de ő tagadott.

Amennyire megoldásnak éreztem magam az ügyben, most annyira nyomorultul érzem magam. Bár Zoli nem a haverom, egy olyan ember, akit meghívtam magamhoz, aztán meg így kijátszottam, pedig nekem semmit nem ártott. Nagyon tetszik Móni, a szerelem szélén érzem magam, de ha felszínre kerülünk egyértelműen az lesz a sztori, hogy elszerettem a nőt Zolitól. Arról nem beszélve, hogy a gyerek miatt rengeteg várható találkozás lenne a sráccal.

Móni folyamatosan nyugtat, hogy nem miattam ment tönkre a kapcsolat, de ezt nem tudom így felfogni.

Két folytatás van bennem, felvállalni őt és ami történt, és ezzel rengeteg jövőbeli konfliktust. Vagy a gyáva megoldás, szakítani a nővel, akiért nagyon oda vagyok, hogy ne érje szó a ház elejét, elképzelni sem tudom milyen reakció lenne Zoli és családja részéről, ha bizonyossá válunk.

Szívesen olvasom véleményeteket, ha voltatok már hasonló cipőben.

2018. szept. 3. 17:53
 1/10 anonim ***** válasza:
8%

Mennyi időbe telt, mire ezt a kamut kiköhögted magadból?:D

Valami jobbat vártam:DD

2018. szept. 3. 17:56
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Ne legyél tapló. Ha már belekezdtél a simlibe akkor itt az ideje hogy a tököd elővedd (már ha van).

Az elején is tudtad hogy mivel jár a mauuuni, mégis kellett. Most hogy elment egyszerűbb lesz minden, a zolika meg viszi akkor magához a kölyköt amikor te nem vagy ott. De megy egyszerűbb ha a mauuunika viszi, mert akkor nincs tali.

Mindenesetre elég gyenge jellem vagy.

2018. szept. 3. 17:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Felvállalni és felnőtt emberként viselkedni
2018. szept. 3. 18:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Jókat írtok köszi. Ez kell, hogy helyre legyek téve.
2018. szept. 3. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:
83%

Kedves Kérdező!

A viselkedésed olyan szívhez szólóan ugyanakkor gyomorforgatóan emberi. Ha nem sírnék a nő és gyerek miatt, röhögnék, hogy mennyire nem tudsz gondolkozni.

Ezért: "Amennyire megoldásnak éreztem magam az ügyben, most annyira nyomorultul érzem magam." megdolgoztál, megérdemelted. Tessék kiélvezi az utolsó cseppjéig.

Egy megoldás vállalható: "felvállalni őt és ami történt, és ezzel rengeteg jövőbeli konfliktust". Ha valaha még azt akarod, hogy férfiként kezeljenek, vállald a tetteidért a felelősséget.

Persze lehet, hogy a nő segít neked felnőni, és úgy tudjátok egymást szeretni és támogatni, hogy a nem túl szerencsés kezdet után kiegyenesedik az egymás melletti utatok.

Sok sikert!

2018. szept. 3. 18:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez egy barátok közt epizód?
2018. szept. 3. 18:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Lemerem fogadni,hogy hármotoknak összesen nincs 32 fogatok.Tiszta Mónika show...:D

Vagy előző életedben rendőrségi szóvivő voltál.

2018. szept. 3. 20:01
 8/10 anonim ***** válasza:

A barátod már nem lesz a barátod miután megtudja, hogy hegeszted az unokaöccse anyját illetve az öccse nőjét!

Zoli minimum félliter pálinka elfogyasztása után megkeress majd és megpróbál sz@rrá verni.....ha védekezel nem elég, hogy elszeretted a nőjét de még a gyerek lelkivilágába is kárt okozol mivel pépesre vered apucit. Ha nem védekezel, meg te leszel a puhány ember aki még magáért se tudd kiállni.

Ez az egész ügyet hagyni kellett volna a francba maunikástúl, zolikástúl meg gyerekestűl a jó fészkes francba aztán egy normális nőnek kellett volna leimádkozni a bugyiját!

Nem lennék a helyedben! Jó nagy sz@rba keverted magad....boldogság itten nem lesz ha együtt maradsz vele ha nem!

2018. szept. 3. 20:04
 9/10 anonim ***** válasza:

Na jóvannmá azért na, nem kell a fejét leharapni, igen, kétségtelenül bekavarta egy picit a szart és most már sajnálkozik, de azért a csaj sem semmi, na meg a Zozó sem, hogy csalja az asszonyt, a zasszony meg eltűri. Merthogy tutkeráj, hogy ha a zasszony ezt nem vette észre, akkor minimum vak. Szóval tiszta Máricsuj az egész sztori. Szóval, azt kellett volna, hogy a Mauuuni kilép a kapcsolatból, aztán lehet heggeszteni, mint felajzott nyuszi a harmatos gyepen. De nem ez történt és most bűntudatod van. Szóval itt 3 bolond van, Te, a Zozó, meg a Múúni.

N24

2018. szept. 3. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Fúj, micsoda egy moslék vagy....
2018. szept. 4. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!