Tényleg ennyire égő ahogy viselkedtem a nődoki előtt vagy a férjem eltúlozza?
Szerintem egyáltalán nem gáz.
Én már a 6 hetes kontrollon mutattam képet, mert érdeklődött utána az orvosom. Szerintem nem mi voltunk az elsők és az utolsók sem, akik képet mutattak.
Szerintem eltúlozza a férjed.
1. a doki érdeklődött, még ha udvariasságból is..
2. nem egy egész fényképalbumot nyomtál le a torkán, 2 fényképpel szerintem semmi gáz nincs.
Ne aggódj ezen!!
Én biztos nem mutatnék képet, mert gondolom annyira nem érdekli az én gyerekem. Mivel gyakran vezet le szüléseket, nyilván nem kíséri figyelemmel minden gyerek fejlődését a szüléstől az érettségiig. Van saját élete saját rokonai, gyerekei, akikhez érzelmileg kötődik. Az enyémhez pont semmi kötődése nincs.
Amúgy az sem ciki, hogy megmutattad. Nem halt bele abba a 2 percbe ameddig megnézett 2 fotót a gyerekről. Úgyhogy a férjed picit túltolja ezt a dolgot. Ugyanúgy erre a fotómutogatásra se fog a doki jelentős emlékként visszatekinteni, mint a gyereketek születésére.
Akkor jegyezné meg ha valami orvosilag érdekes eset lenne, vagy közeli ismerősök lennétek, vagy pereskedtetek volna, vagy valami tényleg durva történt volna pl.: a gyerek képe helyett pucér fotót mutattál volna a férjedről véletlenül. Na azt lehet emlegetné a barátainak egy darabig. De ezt...nem történt semmi.
A ferjed eltulozza, miert ne mutathatnal kepet ?
En vadidegennek is mutatnek, miert ne ?
Valoszinu nem erdekli, de attol meg megnezi.
Nekem is mutat kepet Bozsi neni a buszon az unokajarol es fogalmam sincs ki az.
A ferjed nem ertem mit problemazik ezen ...
En orvosokkal dolgozom ( kukfoldon kb 20 orvossal ) es meg az uktrahang kepet is mutattam nekik mikor terhes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!