Tényleg ennyire égő ahogy viselkedtem a nődoki előtt vagy a férjem eltúlozza?
Mi múltkor a felújítás alatt lévő házunkról mutattunk előtte, utána fotókat. Doki kérdezte, hogy hogyan állunk, már egy éve hallgatja lassan, hogy felújítunk (rengeteg gondom, műtétem volt, sokat jártam hozzá), és rákérdezett, hogyan alakul, milyen lesz, hát megmutattuk.
Egyáltalán nem ciki, amit tettél. Ha egy egész albumot nézettél volna végig, hogy Pistike először mosolyog, Pistike először emeli fel a.fejét, Pistike először néz fel szemmel egy kismadarat. Alapesetben azért egy szülész azért lesz szülész, mert szeretne emberkéket a világra segíteni, van lelke, így nem zavarja, ha egy büszke anyuka KETTŐ darab fotót megmutat a gyerekéről.
bocsi elküldte,
biztos haverkodni akartam a 40 évvel idősebb dokimmal,meg nyomulni,hogy nézze meg a fiam...
Egyáltalán nem gáz hogy mutattál pár fotót, nem értem a férjednek mi baja.
Az én dokim is megkérdezte hogy hogy vannak a gyerekek és még ő maga kérte hogy mutassak fotót is róla! Szerintem a te férjed is örült neki hogy látta milyen szép egészséges fi
út segített a világra.
Nagybátám szülész-nőgyógyász. Minden nála világra jött babáról kér egy fotót a szülőktől, amennyiben adnak, és nem veszik tolakodásnak, neki ez a motiváció az orvosi pályája során. Kiteszi őket a rendelőjében. Van, hogy olyankor is kap, amikor pl. a kistesót várja az anyuka, és visz a már cseperedő gyerekről egy képet, amikor vizsgálatra megy. Imádja a gyerekeket, 5 picúr várja odahaza.
Ami engem, laikust illet: szerintem nem tolakodó. Nem hiszem, hogy udvariasságból kérdezte. Jó ismerőst látni, jó tudni, hogy szépen fejlődik, akit világra segített. Meg szerintem fontos a jó kapcsolat orvos és beteg között, most nem hiszem, hogy az a másfél perc annyit számít, amíg megnézte a képet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!