Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mennyire elitélendő dolog, ha egy nő fűvel-fával lefekszik?
Figyelt kérdés
Házasságban élek évek óta, férjem messze dolgozik, csak hétvégente jár haza. Amikor nincs itthon én több férfival is megcsalom. Elválni nem tudunk mert neki és nekem sincs hová mennünk. Jó volt ezt kiírnom magamból.2019. febr. 17. 12:18
1/12 anonim válasza:
Én úgy ennék egy sajtos tekercset.
Nekem ezt esett jól leírni.
Véleményem annyi, hogy amíg nem engem csalsz meg, addig hajrá. Nem állok mellette, de ez a te életed. Inkább szakítanék.
2/12 anonim válasza:
Jól teszed!
Amelyik férfi megnősül, azt nem sajnálom!
5/12 anonim válasza:
Lepontozzátok a kettest, pedig nagy igazságot írt !
6/12 anonim válasza:
Semennyire, feltéve ha megbeszéled vele, hogy ő is lefekhet bárkivel.
8/12 anonim válasza:
Szerintem undorító vagy. Bár ha olyan távol dolgozik és mellé ugyanolyan gerinctelen, gyűrűsféreg szintjén lévő valami, mint te, van rá esély, hogy ő is minden szembejövővel megcsal.
9/12 anonim válasza:
Hétköznaponként ráérek ha gondolod, sexkapcsit keresek28 f
10/12 anonim válasza:
Érdekes. Ezt Ő tudja? Illetve szerinted Ő nem csal meg téged? Mert azért "papíron" egy hétig testi kapcsolat nélkül lenni egy férfinak az elég huzós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!