Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek, megcsaltam a barátnőmet?
Barátnőm egy csodás ember.Jószívű, mosolygós, mindent megtesz értem. Főz,mos, takarít, amikor beteg vagyok folyton mellettem van, és mindenben segít,ápolgat,a szex is nagyon jó vele. Sokat mondja,hogy végre megtalálta az igazit, hisz eddig minden partnere megcsalta, annyira imád,hogy elsem tudja mondani, sosem bántana meg, odavan értem...
Viszont én nemrég részegen megcsaltam egy buliban egy nagyon gyönyörű nővel. Érzelemmentes szex is volt közöttünk...Csak úgy megkívántuk egymást. Kissé vágytam már az újdonságra is...De én szeretem a barátnőmet..
R*hadtul lelkifurdalásom van...Mit tegyek??? 27F
Szakíts, a lány jobbat érdemel nálad.
Egyébként se hinném, hogy szereted (annyit írsz róla, hogy kiszolgál + jó megdugni, bónusz a megcsalás), nem értem, miért jó hazudozni.
Csak másokat ámítasz ezzel a szöveggel, vagy magadnak is ezt kamuzod?
Figyu...
Lehet ö is kef.lt egy kellemeset egy jokepü izmos hapsival
remélem megtette vagy megteszi
Hazamegy es teljesen hülyenek nèz,belehazudik a szemedbe
Remelem huztal gumit
mert en egy ilyen gerinctelen féreg extöl el is kaptam valamit
ami miatt evekkel kesöbb mikor mar megtalaltam a ferjem
es jöhetne a gyerek,tönkreteheti
Nem szereted a bnöd
Neked csak az szamit h kinyalja a valagat
Ferfi attol leszel ha kitartasz mellette
nem attol h összeszedtel egy ribit
akinek a kis fekete noteszében a 100. egyèjszakás numerája voltál
Utolsó! Ámen. Igazad van teljes mértékben. Ha a kérdező szeretné a párját,nem csalta volna meg. És igen,remélem a lány is megcsalta vagy ha megtudja,akkor eljátsza,hogy lenyeli ezt a békát és az első adandó alkalommal megcsalja. Ha van esze,megteszi. Szegény lány.
Kérdező,képzeld,szeretem a párom,sosem csaltam meg pedig volt pár nyomulós srác,lett volna lehetőség. De soha nem éltem vele,mert én tényleg szeretem a páromat. Nem tudnám megtenni vele ezt a szemétséget. Ha valaki elkezdett velem flörtőlni,már az elején közöltem,hogy van párom,szeretem.És ,hogy még csak flörtbe sem vagyok hajlandó belemenni,nekem már az a megcsalás előszobája. Tisztelem a párom annyira,hogy nem "szúrom hátba"
Csak egy férfi vagy. Alig 2% van köztetek, aki normális. Szóval nem vagy nagy különlegesség.
Amúgy tessék, én leírom: Egy hímk..rva vagy.
Hogy dontottel kerdezõ?
Nem írsz nekunk többet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!