Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van okom féltékenynek lenni?
Figyelt kérdés
Észrevettem hogy a barátom egy csaj képeit nézegeti, lájkolja és még azt is megnézte kik voltak akik szívet nyomtak nem lájkot a képnél. Megkérdeztem mit csinál azt mondta semmit csak az egyik haverjának tetszik azért nézte. De én furcsának találom vagy én aggódom túl?2019. máj. 10. 16:20
1/5 anonim válasza:
Úgy általában véve nincsen semmi értelme a féltékenységnek. Mert ha szeret és hűséges tipus, akkor nem fog megcsalni, ha féltékeny vagy, ha nem. De ha meg akar csalni, ezt még a 7-es busz hátsó ülésén is megteheti, és soha a büdös életben nem fogod megtudni. Ha féltékeny vagy-ha nem.
2/5 anonim válasza:
A pasid jobban járna ha elhagynád!
3/5 anonim válasza:
Mosolygok most... Volt barátnőm ugyanezt csinálta, és mi lett a vége? Lelépett a sráccal akit lájkolgatott. :)
3 évig voltunk együtt, már terveztem hogy elveszem meg hasonlók. Aztán megoldotta hamar hogy ne verjem magam fölösleges költségekbe.
4/5 anonim válasza:
Az # 1-es elmondott kb.mindent! A hűség döntés kérdése! Ha nem akar megcsalni, nem fog, még akkor sem ha rá mászik valaki! Ha még meg AKAR akkor talál és keress hozzá partnert.
5/5 anonim válasza:
Ha utána nézel vkinek az utcán, akkor már megcsaltad a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!