Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Divat ma féltékenynek lenni egy kapcsolatban?
A barátom tegnap találkozott az exével véletlen a városban és beszélgettek is. Ami szerintem rendben van, nem maradt köztük harag, de igaz a kapcsolatot azért megszakították egymással. Szóval ezt elmondta nekem a barátom mire mondtam,hogy oké, rendben 😊 mert őszíntén? 😕 Erre mit reagálhattam volna? Ezután teljesen kilettem oktatva és veszekedett velem,hogy nem ezt a reakciót várta,érdektelen vagyok,miért nem foglalkozom vele,meg hogy hogy ez nem zavar engem, és ha megcsalt volna? Vagy mittudom én mi a szent sz_rra gondolt. Elegem lett,hogy őszínte legyek. Kicsit úgy érzem,hogy azért lettem lebarmolva,mert nem zavart az exe. Mégis mit várt? Hiába magyaráztam neki bármit,azóta leültünk beszélni is kicsit, de tökre más nyelvet beszélünk (JELENLEG) konkrétan azt várja,hogy egy hisztis féltékeny pi_a legyek? Komolyan ma már ez valami trend? Vagy divat? Vagy ennyire imponál? Simogattjuk vele az egónkat? Nem értem. Kicsit mintha annak örülne ha én szarul érezném magam,mert ő beszélt egy jót az exével. És? Nekem ez nem fáj! Ti szerintetek normális az ilyen viselkedés a barátom részéről? Tök fura 😕
L/22 F/25
Ráéreztél, a párod kicsir várta az egotuningot egy kis féltékenykedés formájában, hogy te igenis őt akarod magadnak. Nyilván ez gyerekes megoldás. És nem divat a féltékenység, még mindig irritáló. Voltam én is abban a cipőbem, nagyon rossz érzés.
Szóval te jól csinálod, őt meg hagyd, hadd duzzogja ki magát, majd túlteszi magát rajta :D
29n
Nem normális a párod és szerintem ő a féltékeny típus, hisz magából indult ki. Ő biztos hisztirohamot kapott volna, ha az exeddel beszéltél volna.
Hagyd ott ezt az éretlen kisfiút.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízunk meg a párunkban.
A féltékenység rólunk szól és nem a másikról.
Nem divat!
Ösztönös
Én sem voltam sosem féltekeny sosem addig amig ki nem derült
hogy elég csunyan atvertek.
En sem problemaztam semmin meg is lett a böjtje
Az elso kapcsolatom volt az
aztan jött a masodik.
2 es fel ev.Baratnömmel csalt a szemét.
Aztan minden kapcsolatban csalodtam hol megcsalas h hazudozas.
mar ferjem van es boldog vagyok
Feltekeny vagyok amit nem mutatok ki
de vannak dolgok amik zavarnak es nyitva tartom a szemem
mint pl a ferjem kolleganöje.
mindenki szerint odavan a ferjemert.persze ferjem semmi erdeklödest nem mutat fele de feltekeny vagyok felek.
Ezt valtotta ki belölem a sok csalodas
es megfogadtam h minden ilyenre igenis figyelni fogok
es nem elengedem a fülem mellett h jolvan persze semmi gond engem nem zavar...
Persze a beteges feltekenyseg mar mas
az betegseg
de a normalis szinten levö feltekenyseg normalis es kell is.
Hát nem tudom... én is le fogok állni a féltékenységem kimutatásával, mert néha úgy érzem, a barátom kifejezetten élvezi... Na majd megkapja a nagy semmit. :D jól csináltad amúgy, bárcsak én is el tudnék jutni ahová te...
Egyébként ha lett volna egy kis esze, ezt nem mondja ki neked 😂 mert amúgy ez most mire volt jó? mostmár gondolhatnád azt is, h csak azért találkozott az exével, mert azt hitte, hogy az téged bosszant 😄 ha már ilyet csinálnék eszembe nem jutna beégetni magam
Üzleti ügyben többször is találkoztam az exeimmel.
Az asszony mondta, hogy ilyen esetben nem zavarja, menjek nyugodtan.
De ha bármelyik is kicsit többet akarna, akkor ugrik az asszony és figyelmeztet engem, higy ezt ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!