Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Úgy érzem nem bírom tovább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem nem bírom tovább?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, a párom pedig 31 éves, messzebb dolgozik, csak hétvégén van itthon ha itthon is van, mindig fáradt, tvt néz igazából semmi értelme sincs hogy haza jön, hiszen akkor sem érzem azt hogy megdobogtatná a szívem.

Elmegy mellettem szinte, soha egy érintés, egy ölelés egy puszi.

Ehhez a rossz kapcsolathoz egyetlen jó dolog tartozik még pedig a közös kislányunk.

De mindegy ennek ellenére nagyon rossz az egész, a szex is.... Állandóan könyörögni kell érte szinte, mert hamarabb bealszik mint a gyerek.

Elhiszem én azt hogy fáradt de fiatalok vagyunk még hogy úgy éljünk egymás mellett mint két nyugdíjas.

Elhagyni nem szeretném, több okból sem.

Kijelentette hogy szét verne ha más miatt elhagynám, illetve a kislányunkat is elvenné tőlem. A másik ok pedig a kislányom, nem szeretném ha csonka családban nőne fel, főleg nem azt hogy nélkülem mivel ő az én életem értelme.

Sajnos elhatározátam hogy muszáj keresnem valakit aki nőként tekint és bánik velem, aki kedves és természetesen a testi kapcsolatok miatt is.

De ez az elhatározás is nagyon bonyolult.

Most egy kicsit fellendítettem az életem, mert eddig soha nem beszéltem egy pasival sem, aztán most elkezdtem, nem lettem lekoptató és ellenkező ezzel kapcsolatosan, mert hát legalább ennyi öröm legyen már az életemben... Ezek a pasik elég kedvesek.

Igazából mindet ismerem személyesen.

Viszont van egy közülök akivel régen már majdnem össze jöttünk csak sajnos én voltam aki lekoptatta.

Na bár neki is van barátnője de nem nagyon értik meg egymást, és mondja hogy én különleges vagyok számára, nagyon szeretett volna engem, ami tény hiszen éreztem is akkor, ezért is koptattam le mert nagyon tepert és az kicsit idegesítő is volt.

Na lényeg hogy ő Németországban dolgozik és majd holnap indul haza, megbeszéltünk találkozunk és eljön hozzánk.

Viszont félek hogy meg történik a szex, aminek egyrészt örülnék mert teljesen ki vagyok már éhezve, másrészt viszont nem szeretném, mert hűtlen sem akarnék lenni, és nem hiszem hogy tükörbe tudnék nézni. Az agyam másik része meg azt mondja ha úgy alakul tegyem meg mert nem szeretem a páromat.

De komolyan ma egésznap ezen őrlödtem, szeretem vagy nem!??

Azt kell mondjam hogy nagyban úgy érzem nem, mert semmibe néz, nem vagyok más ha itthon is van csak egy cseléd aki mos, főz és takarít, és alig várom elmenjen mert már tökre elfáradok annyit ugrálok mert nem segít, Kijelentette azért vagyok hogy megcsináljam, szívesen is tenném de ő semmivel sem kompenzálja.

Tudom, jönni fognak a kommentek mekkora ri ban c vagyok de ebben a helyzetben mit lehet tenni??? Úgy érzem ő se szeret, és ez csak rosszabb lesz, én pedig vágyom arra hogy valaki "szeressen" még ha csak 1 órára is.

Köszönöm előre a válaszokat! Bízom benne hogy segítettek nekem, legyen az negatív vagy pozitív tanács, de főleg az utolsó jönne jobban hisz annyi negatív van már az életemben hogy arra kevésbé vágyom

2019. máj. 9. 11:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
55%
Beszéld meg vele, hogy neked ez így nem jó.
2019. máj. 9. 11:54
 2/15 anonim ***** válasza:
68%
Vegyél egy elemes barátot, vagy szakíts és keress új pasit.
2019. máj. 9. 11:59
 3/15 anonim ***** válasza:
45%
Te komolyan ilyen példát akarsz mutatni a lányodnak? Azt akarod, hogy elkurvuljon ő is, mert gyenge és gyáva lépni és egyedül talpra állni? Azt akarods, hogy ő is ilyen kapcsolatban kössön ki? Mert ha komolyan azt hiszed ez normális megoldás, akkor nem csak el kéne venni tőled a gyereket, hanem egy életre el is tiltani!
2019. máj. 9. 12:06
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
Ne csald meg a férjed. Mondd le a találkozót, hagyd abba a flörtölést. Előbb válj el, és utána kezdj új kapcsolatba. Mondd meg, hogy Te el akarsz válni. A reakcióról készíts hangfelvételt. Ha agresszívan viselkedik, be tudod mutatni a bíróságon.
2019. máj. 9. 12:35
 5/15 anonim ***** válasza:
45%

Nem olyan könnyü elválni mert amilyen elmebeteg férfi még megölné a nőt. Idióta emberek mire tanítsàtok.

Csajszi szerintem igenis találkozz evvel a pasival és szexelj is vele , probálj ki alakítani egy kapcsolatot vele mert ő meg védhet téged ettől az állatol de csak akkor ha komolyra kellesz neki.

2019. máj. 9. 13:05
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
évekig totyogtam egy elcs..szett házasságban.. a férjemnek a szex annyi volt, bedug-3mp-kihúz-alvás.... nem értette miért vagyok boldogtalan.. hiszen mindenem megvan?!? és találkoztam valakivel aki mindent megváltoztatott.. Egy percet se várj! A gyerek nem lát ebből semmit.. esetleg, hogy anya boldog... a párod se érzi jól magát veled, mert ha szeretne akkor csókolna, ölelne.. és még annyit, hogy nagyon nehéz út lesz és mindenki borzasztóan okos, de helyetted senki sem lesz boldog.. hajrá..dönts..élj!!!
2019. máj. 9. 13:06
 7/15 anonim ***** válasza:
90%
A megcsalás semmit nem fog megoldani,csak még jobban bonyolítja majd a helyzetet. Ha normális életet akarsz magatoknak,akkor külön kell válni a párodtòl,nincs más megoldás. És ne használd kifogásnak a gyereked!!,mindenki tudja,hogy nem fogják elvenni öt töled,pláne nem egy már amúgy is hétvégi apuka miatt. A lányodnak sokkal jobb lenne,ha egy boldog anya mellett nöne fel,nem ìgy,plusz a verés ellen is böven lehet mit tenni. Szòval ne a bullshit kifogásokat keresd,hanem szedd össze magad...
2019. máj. 9. 13:21
 8/15 Rockarc ***** válasza:
85%

El tudna valaki mondani, hogy mi jobb abban, hogy nem mersz kilepni meg veszni hagyni blabla a kapcsolatot es akozott, hogy megcsalod a masikat es amikor kiderul, lebuksz, megtorsz es akkor mentek ketfele scenario kozott? Tehat elobb utobb ugyis szetmentek, akkor a szar kapcsolat es megcsalas reszhez miert ragaszkodnak ennyire paran? Hatha nem derul ki? Es akkor az jo barkinek is? Ha meg kiderul, akkor az meg garantaltan rossz lesz mindenkinek.

En csak azt tudom javasolni, hogy tobb tudatossaggal probald elni az eleted. Legyenek celjaid, tudd a kovetkezo lepest, es legfokeppen meg tudj allni a sajat labadon. Akkor sose fogsz belekenyszerulni egy szar hazassagba, mindig ott lesz a kilepes opcio. Azon dolgozz, hogy ki tudj lepni a kapcsolatbol, ne azon, hogy kikkel tudsz agyba bujni sutyiban.

43F

2019. máj. 9. 14:06
 9/15 anonim ***** válasza:
24%
Inkább gerincet növessz, ne szeretőt keress magadnak.
2019. máj. 9. 14:06
 10/15 anonim ***** válasza:
81%

Itt szövegértelmezésből sokan zérók.A kérdező azt írja,hogy a férje akkor verné meg,ha megcsalná vagyis másik ember miatt szakítana,nem akkor,ha "simán" elválna.

Én is a normális emberek véleményét támogatom,ne liánozzál át egy másik pasihoz,mert ez az egyik legundorítobb dolog,amit a nők szoktak tenni, hanem először próbáld helyrehozni a házasságodat.

Mond el az érzéseidet,azt amit nekünk is leírtál,és ha a férjed szeret és szeretne veletek boldogan élni,akkor változtatni fog.

Természetesen ha nem hajlandó,akkor válj el és utánna kezdj új kapcsolatba!

2019. máj. 9. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!