Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ebben a helyzetben?
Egy ellaposodott,százmiiliószor mindent átbeszélt kapcsolatban a megcsalás valóban bűnnek számit?
Én menni nem tudok és nem is akarok mert benne van az életem a házban meg talán nekem a gyerekkekel nehezebb.
Mindent megpróbáltam már de a férjem nem akar tágitani.
Az nem probléma hogy nekem mi nem jó,a lényeg hogy neki minden jó velem.
Már nem is beszélem azt meg vele hogy mennyire hiányzik a szex,mert neki nincs erre igènye.
Csak azt veszem észre hogy telnek az évek és egyre boldogtalanabb vagyok,jelenleg ezt a kiutat látom.
Szeretném ha valaki nőt is látna bennem végre.
Ha nem akarod megcsalni akkor megbeszélheted vele a nyitott kapcsolatot. És akkor a kialakított szabályokon belül félremehetsz, ilyen értelemben megcsalás nélkül.
Vagy pedig simán megcsalod. Ennek már mindegy szerintem
Nincs az az anyagi függés, ami miatt benne maradnék a langyos sz@rban. Nem is maradtam, pedig rajtam még közös adósságok is maradtak, a gyerekeken kívül.
2 éve küzdelem minden nap, de boldog vagyok és szerelmes. Bejártuk a fél világot, naponta van szex, az az igazi fajta, amikor alig várom, hogy hozzám érjen. Csak azt bánom, hogy nem léptem már hamarabb.
Nem csaltam meg az exem, mert a gyerekeim apja, és szeretem. Sokkal jobban funkcionálunk szülőként, amióta külön vagyunk, és a kapcsolatuk is jó. Nem csak háborúzva lehet válni.
Hazugságban nem lehet élni. Ha nem becsülöd emberként azt, akivel együtt élsz, akkor egy mérgező közegben neveled a gyerekeidet. Egyedülálló anyának lenni nem könnyű. Viszont kinyílik a világ, és ha ügyes vagy, anyaként talpraesettebbé válsz, ami pedig még ennél is jobb, hogy újra megtalálhatod magadban a nőt.
Latszik, hogy csak onamgadra gondolsz es nem is latsz semmit magadon kivul. Mi lesz akkor, ha kiderul es a ferjed pakol ki a gyerekkel egyutt? Akkor is ugyanarrol a hazrol meg gyerekrol lesz szo. Tudod egy valashoz eleg az egyik fel is. Az, hogy te nem valni akarsz, hanem felrelepni meg nem jelenti azt, hogy a ferjed ezt elturi.
Hihetetlen, hogy egyesek mennyire adhoc modon elnek, gondolkoznak, leteznek.
43F
Na úgy látom megjött a sok erkölcsös, bölcs tanító.
Ne hallgass rájuk. Fogalmuk nincs arról milyen lehet szex nélkül, kiéhezetten, frusztráltan élni. És arról sincs fogalmuk hogy mit jelent egy válásnál amikor a hosszú évek alatt keservesen összekuporgatott vagyont elkótyavetyélni fillérekért. Meg minden apró dolog miatt balhézni, bíróságra járni, zaklatni a gyereket.
Én azt mondom hogy szerezz szeretőt aki normálisan kielégít. Csináld nagyon diszkréten, úgy hogy senki soha ne tudja meg. Ne legyen lelkifurdalásod. Mikor akarsz normálisan szexelni? 80 évesen?
Azok az emberek akik nem kapják meg otthon ami jár nekik a legtöbben így oldják meg és soha nem tudódik ki ha okosan csinálják.
Azok az emberek akik ezt elítélik, nagyrészük szintén nem tudja megadni a nőnek ami kell, azért ilyen arrogánsak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!