Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ki mit tenne ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki mit tenne ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Egy ellaposodott,százmiiliószor mindent átbeszélt kapcsolatban a megcsalás valóban bűnnek számit?

Én menni nem tudok és nem is akarok mert benne van az életem a házban meg talán nekem a gyerekkekel nehezebb.

Mindent megpróbáltam már de a férjem nem akar tágitani.

Az nem probléma hogy nekem mi nem jó,a lényeg hogy neki minden jó velem.

Már nem is beszélem azt meg vele hogy mennyire hiányzik a szex,mert neki nincs erre igènye.

Csak azt veszem észre hogy telnek az évek és egyre boldogtalanabb vagyok,jelenleg ezt a kiutat látom.

Szeretném ha valaki nőt is látna bennem végre.

2019. máj. 8. 20:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
82%

Még is miről beszélsz?

Megmondtad, hogy nem fogsz elmenni a ház miatt, együtt maradsz vele.

Akkor nincs választásod. És felesleges sirdogálnod

2019. máj. 8. 20:44
 2/19 anonim ***** válasza:
90%

Magaddal szemben elkövetett bűn és a gyerekeddel szemben is.

Mit szeretnél, hogy a gyerek milyen párkapcsolati példát lásson? Egy ilyen langyos szrt, ami nem működik, semmilyen intimitás vagy szeretet nincs benne és anya még félre is kefél? Szerintem nem ezt szeretnéd a gyered elé példának állítani.

Lépj ki a kapcsolatból. Add be a válópert. Ennek a kapcsolatnak semmi értelme, és minél tovább látja ezt a gyerek annál nagyobb sérüléseket okoz a személyiségében.

2019. máj. 8. 20:45
 3/19 anonim ***** válasza:
83%
Mi van a házzal, én ezt nem értem.
2019. máj. 8. 20:47
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Ápám anno megcsalta anyámat. Még együtt maradtak utána egy darabig. Majd elváltak. Én azóta (pedig nem most volt) nem tudok apámra ugynanúgy nézni. Hiába mondják mindig hogy ez csak a szülők dolga. Marhára nem. Én akkor és azóta is azt éreztem hogy apám megalázta az anyámat, csak azt láttam hogy rosszat tett vele és lesz**rta. Azóta nem bírom a fatert. Nem tudom tisztelni.

Ha azt akarod hogy a gyereked megutáljon hajrá. De amúgy nem ajánlanám mert az egy dolog hogy a házasságod rámehet de a gyerekeiddel való jó viszonyod is.

2019. máj. 8. 20:54
 5/19 anonim ***** válasza:
42%
A nemi szerved igényei helyett inkább a gyerekedre kéne gondolnod először.
2019. máj. 8. 20:54
 6/19 A kérdező kommentje:

A sok okos válaszra reagálva,rendben.gondoljak a gyerekeimre.

Meddig?

Meddig ne legyen nemi életem?

Magamat meddig helyezzem hátterbe?

2019. máj. 8. 20:57
 7/19 anonim ***** válasza:
86%
Amíg el nem válsz, addig.
2019. máj. 8. 21:01
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
Nem érted. Az hogy normális, egészséges kapcsolati mintát adsz át a gyerekednek, az nem azt jelenti hogy nincs nemi életed es háttérbe vagy szorulva meg a már többi reflexből jövő mártírkodásod. Ez annyit jelent, hogy fogod magad es kiszállsz a langyos a szarból panaszkodás helyett.
2019. máj. 8. 21:05
 9/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha unod a banánt válj el ilyen egyszerű. A többi csak kifogás. Ház meg a többi. Mások is megoldják. Te is megtudod.
2019. máj. 8. 21:10
 10/19 anonim ***** válasza:
73%

Nincs mese, el kell válni. Nem csalni, nem liánozni, hanem válni. Ha nem akarsz a gyerekekkel bajlódni és annyira egy új kapcsolattal akarsz foglalkozni, arra is van lehetőség. Ott hagyod a férjednél, fizetsz szépen gyt-t mikor eszedbe jut és mész látogatni, mikor eszedbe jut.

32/f

2019. máj. 8. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!