Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ebben a helyzetben?
Egy ellaposodott,százmiiliószor mindent átbeszélt kapcsolatban a megcsalás valóban bűnnek számit?
Én menni nem tudok és nem is akarok mert benne van az életem a házban meg talán nekem a gyerekkekel nehezebb.
Mindent megpróbáltam már de a férjem nem akar tágitani.
Az nem probléma hogy nekem mi nem jó,a lényeg hogy neki minden jó velem.
Már nem is beszélem azt meg vele hogy mennyire hiányzik a szex,mert neki nincs erre igènye.
Csak azt veszem észre hogy telnek az évek és egyre boldogtalanabb vagyok,jelenleg ezt a kiutat látom.
Szeretném ha valaki nőt is látna bennem végre.
Még is miről beszélsz?
Megmondtad, hogy nem fogsz elmenni a ház miatt, együtt maradsz vele.
Akkor nincs választásod. És felesleges sirdogálnod
Magaddal szemben elkövetett bűn és a gyerekeddel szemben is.
Mit szeretnél, hogy a gyerek milyen párkapcsolati példát lásson? Egy ilyen langyos szrt, ami nem működik, semmilyen intimitás vagy szeretet nincs benne és anya még félre is kefél? Szerintem nem ezt szeretnéd a gyered elé példának állítani.
Lépj ki a kapcsolatból. Add be a válópert. Ennek a kapcsolatnak semmi értelme, és minél tovább látja ezt a gyerek annál nagyobb sérüléseket okoz a személyiségében.
Ápám anno megcsalta anyámat. Még együtt maradtak utána egy darabig. Majd elváltak. Én azóta (pedig nem most volt) nem tudok apámra ugynanúgy nézni. Hiába mondják mindig hogy ez csak a szülők dolga. Marhára nem. Én akkor és azóta is azt éreztem hogy apám megalázta az anyámat, csak azt láttam hogy rosszat tett vele és lesz**rta. Azóta nem bírom a fatert. Nem tudom tisztelni.
Ha azt akarod hogy a gyereked megutáljon hajrá. De amúgy nem ajánlanám mert az egy dolog hogy a házasságod rámehet de a gyerekeiddel való jó viszonyod is.
A sok okos válaszra reagálva,rendben.gondoljak a gyerekeimre.
Meddig?
Meddig ne legyen nemi életem?
Magamat meddig helyezzem hátterbe?
Nincs mese, el kell válni. Nem csalni, nem liánozni, hanem válni. Ha nem akarsz a gyerekekkel bajlódni és annyira egy új kapcsolattal akarsz foglalkozni, arra is van lehetőség. Ott hagyod a férjednél, fizetsz szépen gyt-t mikor eszedbe jut és mész látogatni, mikor eszedbe jut.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!