Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg el kéne engednem? Volt már valaki hasonló helyzetben?
Elég nehéz helyzetben érzem magam már évek óta, de mostanra kezdek besokallni tőle és szeretnék valamilyen irányba mozdulni. Évek óta ismerjük egymást egy fiúval, kapcsolatunk a kezdetektől fogva testi, az utóbbi egy-két évben azonban már nagyon mély érzelmi töltete is van. Neki hiába van barátnője lassan 6 éve, mégis szinte hetente visszajön hozzám. Az évek alatt nyilván nekem is volt kapcsolatom, de ennek vége lett, részben a fent említett személy miatt. A barátnőjével sosem volt fényes a kapcsolatuk, tele volt megcsalással, de persze a kötődés közöttük nagyon erős, akárcsak az enyém es ezé a srácé. Szeretjük egymást, már sokszor megbeszéltük, de a barátnőjét is szereti.. gondolom ésszerű lenne menekülni ebből a helyzetből, s hagyni hátha megoldódik a kapcsolatuk, nem tovább rombolni azt..
Szerintetek mit kéne tennem? Ti mit tennétek?
Egyikőtöket sem szeret igazán.Csak szavak, amik elhagyják a száját felétek.A tettei nem támasztják alá a szeretet.Illene megtanulni, hogy a szép szavak, csak szép szavak maradnak tettek nélkül.Az nem szerelem, szeretet, hogy mindenkit megdug maga körül.A "kötődés" meg valójában kényelem neki, hiszen megvan a változatos puncik serege.
A döntés egyszerű és kézenfekvő.Ki kell lépni, még ma.Azért vagytok benne ebben az ördögi körben még mindig, mert mindannyian gyávák vagytok egyedül maradni még átmeneti időre is.Nincs itt valódi szerelem, szeretet senki részéről, csak azt hiszitek.
Évek óta tart ez a játszma. Évek óta vagy folyamatosan második, egy semmilyen kapcsolatban, ahol a másik félre egyáltalán nem számíthatsz. A barátnője is meg van alázva, és te magad is meg vagy. Ez egyedül a srácnak jó, ő az, aki bármit megtehet bármelyikőtökkel, mert ti hagyjátok.
Vajon hány olyan srácot engedtél már el az életedből miatta, akivel lehetett volna boldogabb, teljesebb kapcsolatod? És mit jelent számodra az, hogy szeretsz, és hogy szeretnek téged? Hogyan mondhatja ez a fiú, hogy bármelyikőtöket is szereti, amikor mindkettőtöket kihasznál érzelmileg? Tudod ki kérne ilyen "szeretetből"...
A barátnője tud rólad? Neki ez így elég?
Én sok mindent el tudok fogadni kapcsolatokon belül, ami mindenkinek jó, de ez a szitu senkinek sem az. De, bocsánat. A srácnak, neki nagyon jó. Ti meg balekok vagytok, hogy beéritek ennyivel, és elpazaroljátok rá az időtöket, és az érzelmeiteket.
Mondd meg neki, hogy itt a vége, eddig hagytad magad teljesen hülyének nézni.
Ez után szakíts meg vele mindenféle kapcsolatot.
Magadban adj neki egyetlen, leges legutolsó esélyt, amiről nyilvánvalóan ő nem tud.
Adj neki egy bizonyos időt, maximum 1 hónapot. Ha ezalatt rájön, hogy kellesz neki,csak te, és csak téged szeret és csak veled akar lenni és blablabla, akkor egyetlen, utolsó esélyt kapjon. Ha nem jön rá, akkor viszont a saját érdekedben zárj le vele minden fajta kapcsolatot, még a baráti csevegéseket és a szülinapi köszöntőket is és kezdd el végre a saját életedet élni, mert ezek az évek már örökre elvesztek, legalább a hátralévőket használd ki.
Ha abban az egy hónapban rohadtul teper, talán adj neki egy esélyt, más esetben ne is keresd többet, bármennyire is rohadtul nehéz lesz.
Voltam ilyen helyzetben, én voltam a barátnő. Az akkori barátom majdnem végig az 5 év alatt csalt egy nálunk sokkal fiatalabb kislánnyal, azt hitték nem tudom. Rendszeresen direkt otthagyogatott dolgokat nála az a szerencsétlen félnótás meg nem győzött rejtegetni mindent nehogy lebukjon mert hadd idézzem “nélkülem nem tud élni”. A szexuális életünk egyébként nagyon jó volt, később elmondta, hogy a másikkal sosem dugott olyan jókat csak izgalmas volt, hogy titkolnia kellett. Amikor egyszer elegem lett és kipenderítettem láss csodát ő is otthagyta a kiscsajt. Csak addig volt izgalmas amíg a hátam mögött kellett kiokoskodni, hogy megdughassa de amikor már nem kellett rejtegetnie hirtelen nem is érdekelte pedig évekig játszotta ezt nem két hete és az a kis ostoba is azt hitte hogy az exem szereti őt... Haha.
Nehogy te is így járj.
"A srác a barátnőjét is szereti"
Dehogy szereti!
Nem tudom, miben reménykedtek azzal a másik lánnyal, kérdező. Hogy egyszer csak majd őfelsége végre eldönti, hogy kit választ, és onnantól majd hűséges és megbízható társsá válik? Miért is döntene? Láthatóan aranyból van a p*cse, hiszen egyikőtök se rúgja ki a fenébe... gondolom, ha valamelyikőtök megtenné, akkor ő közölné a másikkal, hogy mindig is őt szerette jobban. Aztán csalná tovább, mással.
Valószínű, sosem fog változni. Vagy ha mégis, hát nem mellettetek. Nektek évekig így is jó volt, bármit csinál, benyelitek.
Elvesztegeted a jövődet. Érzelmileg függsz valakitől, aki folyamatosan alázza a nőiességedet.
Lehet érzelmek nélkül szexelni. De te is tudod, hogy esetedben sokkal többről van szó. Az évek alatt már rég rá kellett volna unnod. Ehelyett beleragadtál, és tönkremész bele. Ebben nincs szeretet. Pedig mindenki megérdemli, hogy szeressék, és törődjenek vele, és mellette álljanak. Te is, és az a másik lány is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!