Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok ebben a helyzetben?
Parommal lassan egy eve leszunk egyutt, mielott osszejottunk lefekudtunk, aztan volt egy honap kulonlet nyaralas miatt(mind2en kuldoldon elunk) o is hazajott, en pedig amszterdamba.
Kerdeztem, mikor visszaertunk h volt e valakije, azt felete, hogy nem, aztan most kiderult h megis lefekudt egy sraccal mig itthon volt, nekem is volt amsterdamban egy kalandom, de o erre nem kerdezett ra.
Most h hazajottunk irt neki a csavo, h raer e, mutatta ezt az uzenetvaltast, meg hogy le is razta, flejebb akartam tekerni a beszelgetest, hogy bebizonyitsam h hazudott, erre kiakadt, h o se keri h nezegesse az elozo irogalasaimat a csajokkal.Engem rohadtul zavar hogy hazudik, de nem tudja, hogy tudom mi tortent es nem tudom felhozni sehogyan sem. Tanacsoltok esetleg valamit? vagy nyugodjak bele?
Most lényegébe te azon hisztizel, hogy együtt se voltatok, lefeküdtetek, majd egy hónapig nem is találkoztatok, te is lefeküdtél, ő is lefeküdt mással.
Ha együtt se voltatok, mit érdekel, úgy hogy te is megcsaltad ennyi erővel.
Attól még, hogy "de hát nem kérdezett rá" mögé takarózol, attól még hazudsz neki.
A hazugság nem csak annyi, hogy mást mondasz valakinek, mint az igazság: az igazság eltitkolása is épp akkora bűn.
Plusz tényleg nem értem, mit vagy úgy oda a bizalmaddal, amikor te sem vagy jobb nála.
De együtt sem voltatok. Attól még hogy ő nem kérdezett rá nálad, az igazság elhallgatása ugyanúgy hazugság.
Lehet ha te bevallanád, ő is, de mi értelme bolygatni egy olyan időszakot amíg együtt se voltatok? Felesleges sárdobálás.
Inkább hagyd a múltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!