Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit javasoltok ebben a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasoltok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Parommal lassan egy eve leszunk egyutt, mielott osszejottunk lefekudtunk, aztan volt egy honap kulonlet nyaralas miatt(mind2en kuldoldon elunk) o is hazajott, en pedig amszterdamba.

Kerdeztem, mikor visszaertunk h volt e valakije, azt felete, hogy nem, aztan most kiderult h megis lefekudt egy sraccal mig itthon volt, nekem is volt amsterdamban egy kalandom, de o erre nem kerdezett ra.

Most h hazajottunk irt neki a csavo, h raer e, mutatta ezt az uzenetvaltast, meg hogy le is razta, flejebb akartam tekerni a beszelgetest, hogy bebizonyitsam h hazudott, erre kiakadt, h o se keri h nezegesse az elozo irogalasaimat a csajokkal.Engem rohadtul zavar hogy hazudik, de nem tudja, hogy tudom mi tortent es nem tudom felhozni sehogyan sem. Tanacsoltok esetleg valamit? vagy nyugodjak bele?

2019. ápr. 29. 10:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Te isfélreqtál, ő is , 1:1 , ..mi itt a gond?
2019. ápr. 29. 10:38
 2/9 A kérdező kommentje:
Plusz ha ezek utan hazajonne egyedul barmi miatt, akkor tuti vegig idegeskednem, mert a bizalmam megingott kicsit. Most vettunk kozos autot, plusz lakast tervezunk, bar mar igy is egyutt elunk.
2019. ápr. 29. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Te is csalod, szóval akár le is nyugodhatnál a pba.
2019. ápr. 29. 10:39
 4/9 A kérdező kommentje:
jo de en nem hazudtam, ha rakerdezne akkor megmondanam
2019. ápr. 29. 10:39
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem. Szépen odamész és megmondod.
2019. ápr. 29. 10:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Most lényegébe te azon hisztizel, hogy együtt se voltatok, lefeküdtetek, majd egy hónapig nem is találkoztatok, te is lefeküdtél, ő is lefeküdt mással.

Ha együtt se voltatok, mit érdekel, úgy hogy te is megcsaltad ennyi erővel.

2019. ápr. 29. 10:41
 7/9 A kérdező kommentje:
jah, jogos
2019. ápr. 29. 10:45
 8/9 anonim ***** válasza:
95%

Attól még, hogy "de hát nem kérdezett rá" mögé takarózol, attól még hazudsz neki.

A hazugság nem csak annyi, hogy mást mondasz valakinek, mint az igazság: az igazság eltitkolása is épp akkora bűn.

Plusz tényleg nem értem, mit vagy úgy oda a bizalmaddal, amikor te sem vagy jobb nála.

2019. ápr. 29. 10:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

De együtt sem voltatok. Attól még hogy ő nem kérdezett rá nálad, az igazság elhallgatása ugyanúgy hazugság.

Lehet ha te bevallanád, ő is, de mi értelme bolygatni egy olyan időszakot amíg együtt se voltatok? Felesleges sárdobálás.

Inkább hagyd a múltat.

2019. ápr. 30. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!