Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszonyok! Sokatokkal előfordúlt már, hogy nagyon vonzódtatok egy férfihoz, akit gyakran láttok? Ettöl rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
Nem lépek, nem is köszönök, úgy hogy nagyon feltűnő legyen nem is nezek rá. Viszont észre vettem, hogy ő is gyakran néz amikor egyedűl vagyok, de semmilyen lepest nem teszünk egymás felé, és nem is szeretnék, mindkettőnknek van csaladja, és mar ettől bűntudatom van, hogy tetszik más férfi a ferjemen kivűl, akit szeretek és nem borítanék senki miatt, csak rosszul érzem magam emiatt. És félek, hogy észre veszi a férjem hogy bejön nekem a pasi.2019. ápr. 29. 11:22
11/12 A kérdező kommentje:
Varom, hogy lassam, nezegetem, hogy erre fele van e, pedig eleinte nem tetszett unszimpi volt. De talan csak azert vagyok "odaig" erte, mert tetszem neki, vagy nem is tudom, de egy 10000%-ig biztos: h soha nem alaznam meg a ferjem egy megcsalassal, inkabb kilepnek a kapcsolatban normalisan, nem ilyen megalazo modon. Egy megerosites kellett csupan, hogy ettol nem valok rossz emberre. Koszonom😊
2019. ápr. 29. 15:47
12/12 anonim válasza:
Másfél év az sok.
Én anno mikor munkahelyet váltottam, egy gyárba mentem melózni operátornak.
Azon a soron ahová beosztottak volt egy nagyon jóképű pasi, és 4 csaj. Ne tudd meg milyen helyes volt, gondoltam magamba, hogy tud ez a 4 csaj közömbös lenni iránta? Aztán megismertem nagyon jó fej meg minden, de egy idő után már nekem is közömbös lett.
Szerintem voltak már ilyen helyzetben páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!