Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha sokszori megcsalás kiderülé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszori megcsalás kiderülése után megkérik a kezem az csak azért van, mert be akarnak "biztosítani"?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 14:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy be akar biztosítani!

Olyan libát könnyű találni, akit nem zavar, ha házas a pasi, sokat kimondottan izgat is.

Olyat találni nehéz, aki elnézi a folyamatos megcsalásokat, és nem adja be a válást, amint lebukik.

2019. ápr. 28. 16:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Feltétlenül menjél hozzá, főnyeremény a pali.
2019. ápr. 28. 16:32
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Dobd ki,ez nem lesz jobb ezek után. Engem is megcsalt az exem és ahelyett hogy kirúgtam volna, szinte rögtön megbocsátottam neki. Rá 1 hónapra megkérte a kezem. Na, én is egy nagy marha voltam. Persze fél évig nem tudtam mit kezdjek az egész helyzettel, sose tudtam már eléggé bízni benne, akármit is csinált, úgyhogy végül még fél év kínlódás után szakítottam vele. Két évig voltunk együtt.

Ha egyszer elveszítette a bizalmad az nem jön vissza többet. De ha neked így jó hogy állandóan szorongsz, hogy mit csinál, hova megy, megcsal-e akkor maradj benne a kapcsolatban.

2019. ápr. 28. 17:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

"Képzeld el kedves utolsó hozzászóló, hogy kiderült, akkor esküdözött, hogy nem igaz, meg hogy engem szeret"

Van jó pár ilyen pár a környezetemben ahol házasok, a pasi folyamatsan csalja a párját, ki is derül, viszont a pasi mindig azzal jön neki, de téged szeretlek, de hozzád jövök haza, nem gondoltam velük komolyan és hasonló.

Mondjuk ők már válni nem tudnak mert úgy vannak, hogy a gyerekeket nézik.

De te még elfuthatsz, és ezt addig tedd meg amíg még nincs gyerek, mert utána te is így jársz.

2019. ápr. 28. 19:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Sokszori megcsalás után hozzámennél,mert esküdözött?Minden hozzászóló kiakadt,hogy Te még ezek után vele vagy..Nem tünik föl? Önbecsülésed semmi,hagyod magad tovább megalázni.
2019. ápr. 28. 21:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Kell neki a hátország. Hátország aki most főz, gyereket nevel, intézi a szemét csekket és postát, néha jelen van az ágyban.

Ez vagy te.

Neki.

Másnak ha jól választasz társa is lehetnél.

2019. ápr. 29. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!