Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A könyörgés segíthet?
Az a helyzet, hogy együtt voltam a volt barátommal 3 évig. Kb 2 hónapja én elkezdtem kavarni egy másik pasival. Amikor kiderült, akkor megbeszéltük, hogy szünetelünk. Érdekes, hogy akkor nem kiabált velem, nem hordott le mindennek, hanem emberek módjára meg tudtuk beszélni.
Utána kb 1 hónapig együtt voltam azzal a sráccal, de kiderült számomra, hogy egyáltalán nem olyan, mint vártam.
Igazából már nagyon bánom az akkori döntésem. A volt barátom, akire vágyom. Mindenféle szempontból megfelelt volna nekem, csak valahogy az idő miatt vagy nem tudom érdekesebbnek tűnt az új srác.
Igazából csak élményeket akartam szerezni. Most már úgy gondolom, hogy tanultam ebből.
Tudom, hogy nagyon gáz amit csináltam. Nem bánnám azt se ha visszaadná vagy bármilyen módon elégtételt venne rajtam, csak legyen még egy esélyem nála.
Azóta a legtöbbször, amikor beszéltem vele teljesen közömbösen viselkedett. Úgy nézett rám, mintha én lennék a világ szégyene.
Tegnap viszont beszélgettünk hosszabban egy kicsit és nem úgy tűnt, mint aki megutált teljesen. Nyilván sértett, de inkább azt éreztem, hogy neki is hiányzom.
Mivel tudnám bizonyítani neki, hogy érdemes még egyszer bíznia bennem?
Első valamit félreértett a kérdező a csaj és ő dugott félre...
Egyébként semmit ne tegyél, max huszonéves lehetsz, ha ennyi idősen három év már sok volt, és lazán félredugtál, sőt igazából egy hónapig más farkán pörögtél, akkor felesleges visszamenni az exhez. Szinte biztos, hogy nem tudod teljesen megbékíteni, sose fog megbocsátani, te pedig max pár év múlva újra ráébredsz, hogy még vannak további dolgok amiket nem próbáltál ki, és kezdődik elölről.
Szakíts a sráccal végleg, neki is így lesz a legjobb, aztán élj, szexelj idegenekkel, és majd később eljutsz arra a szintre, hogy lekösd magad valakinél.
Amúgy meg a leírásod alapján is látszik hogy nem ez az ember kell neked.
Kavarsz, aztán ha meg nem jobb visszatáncolnál.
"Igazából csak élményeket akartam szerezni. Most már úgy gondolom, hogy tanultam ebből." Ez meg:D Nevetséges:D Miből tanultál? Hogy félrekavarsz aztán visszatáncolnál csak nem lehet?:D Komoly lecke az élettől:D
Benned bíznia nem érdemes senkinek, nem csak neki:)
2-es vagyok
Pont ezért mondtam amit mondtam:) Megvolt benne az a tartás.
Az pedig lehet hogy éreztél valamit, mert együtt voltatok. 2 ember között sose lesz olyan a kapcsolat mintha semmi nem lett volna.
Amúgy pedig szerintem az az ember senkinek sem ártott, se nekem, se az itt lévők bármelyikének. Minek kívánnék neki rosszat?
Most a politikailag korrekt vagy a durvább választ adjam erre?
Az egy dolog, hogy te vissza szeretnéd kapni, de ehhez két ember kell.
A baràtod normàlisnak tűnik, tehàt valószínűleg ennyi volt a részéről.
Mert az egy dolog, hogy megcsaltad, de hazudtàl is neki, szàmomra az jött le, hogyha nem jön rà, akkor ki tudja meddig húztad volna mèg ezt a kettős jàtékot. Nem azèrt szüneteltetek, mert annyira becsületes lennél, hanem mert ràjött, hogy hülyére vetted.
Talàn előbb fel kellene nőni, mielőtt felnőttesdit kezdesz jàtszani.
Ha egy kis esze van, nem dől be neked, mert lehet hogy pàr hónap múlva megint "èlmènyeket akarsz szerezni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!