Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A könyörgés segíthet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A könyörgés segíthet?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy együtt voltam a volt barátommal 3 évig. Kb 2 hónapja én elkezdtem kavarni egy másik pasival. Amikor kiderült, akkor megbeszéltük, hogy szünetelünk. Érdekes, hogy akkor nem kiabált velem, nem hordott le mindennek, hanem emberek módjára meg tudtuk beszélni.

Utána kb 1 hónapig együtt voltam azzal a sráccal, de kiderült számomra, hogy egyáltalán nem olyan, mint vártam.

Igazából már nagyon bánom az akkori döntésem. A volt barátom, akire vágyom. Mindenféle szempontból megfelelt volna nekem, csak valahogy az idő miatt vagy nem tudom érdekesebbnek tűnt az új srác.

Igazából csak élményeket akartam szerezni. Most már úgy gondolom, hogy tanultam ebből.

Tudom, hogy nagyon gáz amit csináltam. Nem bánnám azt se ha visszaadná vagy bármilyen módon elégtételt venne rajtam, csak legyen még egy esélyem nála.

Azóta a legtöbbször, amikor beszéltem vele teljesen közömbösen viselkedett. Úgy nézett rám, mintha én lennék a világ szégyene.

Tegnap viszont beszélgettünk hosszabban egy kicsit és nem úgy tűnt, mint aki megutált teljesen. Nyilván sértett, de inkább azt éreztem, hogy neki is hiányzom.

Mivel tudnám bizonyítani neki, hogy érdemes még egyszer bíznia bennem?

2019. ápr. 22. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt elbasztad.
2019. ápr. 22. 19:48
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

A könyörgés sem segít. Az exed elég érettnek tűnik, tán van annyi esze. És valóban lehet érez még valamit irántad hisz nem hiába volt veled 3 évig de azt is tudja, hogy 3 év után simán lecserélted.

Ha szuper lenne az új pasi akkor le se sz.rnád őt, de mivel a másikkal nem jött össze most hirtelen rájöttél mennyire kell neked.

Elég gáz vagy hidd el. Az exed meg okosabb annál, hogy csak a szívére hallhasson. Átverted, dobtad, lecserélted. Ez pont arról árulkodik, hogy tiszta szívből szereted. Szerinted?

2019. ápr. 22. 19:50
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem égne a pofámról a bőr, és nem, nem amiatt, hogy megcsaltam, elhagytam valakit. Nyilván azért is, de itt azon van a hangsúly, hogy te úgy tennél, mintha mi sem történt volna. Ez nem így működik, az exed meg a leírtak alapján van olyan értelmes, hogy ezt tudja.
2019. ápr. 22. 20:19
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A 7-es kommentedben leírtad:

"A döntést már meghoztam."

Akkor viseld el a következményeket.

Szerintem fiatal vagy szórakozz, éldd ki magad.

Visszakönyörögni? Minek, már nem lesz olyan, részéről nem lesz meg a bizalom, meg ha annyira szeretted volna, nem kerestél volna mást.

Az a kapcsolat valami oknál fogva nem működött.

Tedd túl magad rajta, feleslegesen ne pocsékoljátok egymás idejét.

2019. ápr. 23. 21:36
 15/15 anonim ***** válasza:
Ha még pl nem élted ki magad, és nem tudnál valaki mellett egyértelműen elköteleződni, az nem igazán jó.
2019. ápr. 23. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!