Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha sokszori megcsalás kiderülé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha sokszori megcsalás kiderülése után megkérik a kezem az csak azért van, mert be akarnak "biztosítani"?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 28. 14:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet így is fogalmazni.
2019. ápr. 28. 14:24
 2/16 A kérdező kommentje:
És még hogy lehet?
2019. ápr. 28. 14:34
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogyha sokszor megcsalt "sima" kapcslatban, akkor majd házasságban hűséges lesz? Én nem hinnék ilyenben, kutyából nem lesz szalonna.

Vagy nem érdekel, hogy megcsalt?

2019. ápr. 28. 14:39
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Aki sokszori megcsalás után sem zavarja el a párját a búsba, azt nyilván meg akarja tartani a hűtlen fél, hisz aranyélete lesz mellette (elnézi a folyamatos megcsalást, megalázást), tehát kell egy biztos pont, aki mellől ugyanúgy tudja űzni a mocskos játékát, és ha van ilyen idióta alany, akivel ezt meg lehet tenni, akkor megpróbálja. Ha ilyen hülye valaki, hogy ezek után bedől egy lánykérésnek, az meg is érdemli a továbbiakat. A házasság egy kicsit komolyabb dolog és döntés attól, hogy megbánás gyanánt lépjünk bele.
2019. ápr. 28. 14:50
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egy ilyen marhát ki ne akarna bebiztosítani....
2019. ápr. 28. 14:54
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már egy picit!

Szóval tisztában vagy vele, hogy csak biztosítéknak kellesz neki, akkor mi a búbánatért mész hozzá...?

2019. ápr. 28. 15:11
 7/16 anonim ***** válasza:
30%
Nem akar elveszíteni, azért tette. Gondolom most fogja fel a tettei súlyát, és jön rá hogy mit veszít. De remélem már későn jön rá, és ezek után nem mondasz neki igent.. úgyis megcsalna egy idő után megint
2019. ápr. 28. 15:39
 8/16 anonim ***** válasza:
96%

Igen. Te jó leszel mosni, főzni, takarítani, gyereket nevelni egymagadban, mert ő bizony ebben nem vesz részt majd. Sok ideje elmegy az újabb és újabb puncik felkutatásával, hát még a megdugásával....

Egyébként meg megérdemled, ha ennyiszer elnézted, és még most is csak a kérdezgetésig jutottál el. Eszed, tartásod, önbecsülésed semmi, gusztusod viszont annál több, szóval arany élete lesz melletted. Tartalékolj hüvelykúpokra is a jövőben, szükséged lesz rá. Na meg gondolj a méhszájplasztikára is, amit majd a HPV fertőzés miatt kell rajtad idővel elvégezni, ha még eddig mázlid volt és nem fertőződtél meg vele. Sajnos erre nem lesz mindig elég az imunrendszered, meg a kúp.Drága az orvos,hiába van TB.

2019. ápr. 28. 15:48
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

És sokszori megcsalás kiderülte után, hogyan tudtatok eljutni addig, hogy megmérje a kezed? Mert normális nő úgy bszta volna ki mint a macskát szrni, ti pedig ezekszerint élitek tovább a világotokat. Mert gondolom nem akkor adta elő, hogy elvenne mikor épp kiraktad a cuccait.

Vagyis nekem ez magas.

Külömben meg igen, be akar. Hol találna hülyébbet?

2019. ápr. 28. 16:13
 10/16 A kérdező kommentje:
Képzeld el kedves utolsó hozzászóló, hogy kiderült, akkor esküdözött, hogy nem igaz, meg hogy engem szeret, persze próbáltam hinni neki, mondhatni homokba dugtam a fejem, majd 2 hónappal később megkérte a kezem, de most mégis elgondolkodtam mennyire szerethet így..
2019. ápr. 28. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!