Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Csajokat akarok lefektetni en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajokat akarok lefektetni en is de megerné? Lanyok mit szolnatok hozza?

Figyelt kérdés

Szoval mar 3 eve van baratnom . Szeretem meg minden, de mikor a haverokkal osszeulunk es megdumaljak hogy kit fektettek le akkor feltekenykedek rajuk . Persze en itt nem tudok teljes erteku tagja lenni s beszelgetesnek mert 3 eve mar a baratnommel voltam csak .

Szerintetek megerne egy kis szunetet tartani ? Lanyok ti hogy fogadnatok ezt a dolgot ?

2019. ápr. 25. 08:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
92%

Mit szólnék ha a pasim ezt mondaná nekem?

Hát egyből szakítanék és soha többet nem adnék neki lehetőséget. Aki szereti a másikat az nem féltékeny ilyesmire hogy ő nem dughat. Szerintem hagyd el ezt a lányt had keressen magának olyan pasit aki valóban szereti.

2019. ápr. 25. 09:40
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
ez a megfogalmazás.. Rossz volt olvasni!
2019. ápr. 25. 09:46
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Mindig ledöbbenek, hogy emberek ennyi agysejttel hogy tudnak életben maradni?

Vannak akik űrhajókat építenek, mások meggyógyítanak régebben halálos betegségeket, és vannak az ilyen korcsok, akiknek ebben ki is merül a világ. Hogy lehet ekkora szakadék két ember intelligenciája között? Döbbenet.

2019. ápr. 25. 11:15
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Hahha, pont olyan vagy, mint az exem, aki másfél év után közölte, hogy "már nem akar lekötött lenni, kiakar próbálni mást is, de pár év múlva reméli folytatjuk."

Hihetetlen csalódott és mérges voltam rá, de ma már köszönöm neki a lehetőséget, hogy megtalálhattam a párom, akivel 5 éve boldogok vagyunk, ő meg azóta sem talált normálisat és most ezért siránkozik :))

Csak nevetni tudok rajtatok, komolyan.

De hajrá! Szakits a jelenlegi barátnőddel, ne pazarolja többet az idejét rá és legyen esélye találni egy normális embert, aki összeteszi a két kezét egy komoly, őszinte kapcsolatért.

2019. ápr. 25. 11:25
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Kis szünetet nem fogsz tudni tartani. Vagy vele élsz tovább, vagy nélküle. Egy nőt sem érdekel olyan férfi, akinek annyi agya van, hogy félredobná őt, csak hogy haveroknak henceghessen az olcsó, részeg, buli r*bikkel. Szóval, nyugodtan mond el neki, mire vágysz, aztán éljétek az életeteket külön a továbbiakban, mert neked nincs szükséged párkapcsolatra, mert az "nem menő", ő meg majd talál mást magának.

Mellesleg... csak puszta kíváncsiságból, ha lenne bárki is olyan hülye, hogy belemegy a szünetbe: tudja, hogy te ezalatt félremész, épp ezért ő is kiéli magát, neked lenne gusztusod hozzá a szünet után? Végigmegy egy hónap alatt rajta 10-20 másik pasi, ha van kedve ennyihez, te meg ezalatt talán befűzöl 5 nőt, ha ügyes vagy. Vagy az elképzelés, hogy addig a másik békésen otthon ücsörögne sorozatot nézve?

Tényleg fogalmam sincs, mi jár az ilyen pasik agyában...

2019. ápr. 25. 11:51
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Megérné.

A barátnődnek.

Mondd el neki is, amit nekünk, hogy kereshessen egy normális férfit. Te még csak egy kisfiú vagy.

2019. ápr. 25. 12:37
 17/22 anonim ***** válasza:
14%

Egyszer élsz, döngess meg minél többet, amíg bírsz. De ezt mind tartsd meg magadnak, ne hencegj vele, mert így is legalább két ember fogja tudni, hogy félrebаszоl, te és a másik lány. És amit ketten tudnak, az már nem titok.

Szóval, menjél félre nyugodtan, szerintem, nincs lelkiismereted, szóval, kibírod, csak ésszel csináld, mindig védekezzél és ne hagyj nyomot magad után, ne bukjál le. Ezt a játékot vagy profin és lelketlenül játszod vagy sehogy. Gyengéknek nem való a félrek*rás.

2019. ápr. 25. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Utolso nagyon jol mondja!!
2019. ápr. 25. 16:10
 19/22 anonim ***** válasza:

14-esnek igaza van.

A haverjaid azért dugnak össze vissza mert nincs barátnőjük, lehet hogy erre vágynának és irigykednek, hogy kapcsolatban vagy ezért próbálnak belevinni a rosszba.

Szépen szakítasz, te is ezt csinálod, időközben a haverok meg el akarják kötelezni magukat, lesz barátnőjük, neked meg csak a dugás marad, mert komolyan nem fog venni senki, azt rinyálhatsz.

De a te életed, viszont ha neked ez a vágyad, a barátnődnek meg egy normális férfi, akkor add meg neki is a lehetőséget hogy olyat találjon amilyet szeretne.

2019. ápr. 25. 23:53
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha én ezt megtudnám mehetnél a picsbe. Neked komolyan fontosabb az, hogy a "barátaid" hány lyukat tömtek be félig részegen, mint a párod akit elvileg szeretsz? Mert ha igen meg se érdemled...

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

Ha 15-19 éves tinifiúcska vagy akkor megértem az aggodalmad. De ha 20+ akkor valami nagy baj van az értékrendeddel.

Nagyon nem ettől leszel férfi. Mi a garancia rá, hogy jó lesz? Tetszeni fog? Összejön egy másik csaj? Nem kapsz el semmit? X idő múlva nem keresnek fel, hogy szia terhes vagyok, mert akkor este volt egy kis baleset? :)

2019. ápr. 26. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!