Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kicsinyes hagyni, hogy egy évekkel ezelőtti viszony tönkretegyen egy házasságot?
Figyelt kérdés
Tegnap derült ki, hogy a feleségemnek két évvel ezelőtt volt egy pár hetes viszonya, amikor én másfél hónapot külföldön töltöttem munkaügyben. A feleségem vallotta be, mert a szerető a jó ég tudja, hogy miért, de most zsarolni kezdte, de nem hagyta magát. Legalábbis ezt állítja. Azt mondja, hogy akkor találkozott és azóta nem is látta, csak most. Szerinte ezzel keres pénzt az illető, hogy házasságokba rondít, de akkor miért várt két évet? Homályos az egész, és a semmiből jött az egész. Ennél többet nem tudok kiszedni belőle. Kérdeztem, hogy akkor mi volt köztünk a baj, de nem tudja megmondani. Éppen baba projekt közben vagyunk, tehát az is lehet, hogy pár napos terhes, de ha nem, akkor ez is igen hosszú időre elhúzódik. Még az is megfordult a fejemben, hogy ez alapján hozok döntést. Teljesen össze vagyok zavarodva.2019. ápr. 18. 12:28
21/24 anonim válasza:
Gusztustalan egy féreg lehet ez a nő, de te sem vagy kispályás papucs, kérdezô, ha ezek után még mindig képes vagy vele kelni, vele feküdni!
22/24 A kérdező kommentje:
Külön alszunk.
2019. ápr. 26. 15:21
23/24 anonim válasza:
És? Attól még a lábtörlője vagy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!