Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire kicsinyes hagyni, hogy egy évekkel ezelőtti viszony tönkretegyen egy házasságot?
Babaprojektet felfüggeszteni, ügyet felgöngyölíteni, míg ki nem derül, hogy van e bohóc a fiókban/ki az apja, addig a szexet felfüggeszteni. Utána a partnerrel ezt megbeszélni, döntést hozni.
32/f
Amúgy a gyerek kérdés tisztázása után kivágnám.
32/f
Arra gondolnék, hogy ha nem kezdődik el a zsarolás, akkor sosem tudtam volna meg, illetve egyáltalán nem megbizható, ahogy kiteszem a lábam már máshoz megy.
Nem is a megcsalást, hanem ezeket sosem tudnám megbocsájtani és elfelejteni, a bizalmam itt elúszott volna felék, igy meg már semmi értelme.
Az érzéseid sosem kicsinyesek, te kell tudnod, hogy ezt fel tudod-e dolgozni és bizni benne ezek után vagy nem.
Ha anyagilag megteheted, akkor MOST, azonnal rúgd ki!
A kölyök meg ha útban van...ne legyen! Vagy ha mégis, akkor DNS teszt! Ne fizess egy kakukkfióka után!
Semennyire sem kicsinyes! Igenis komoly dolog derült ki és akkor is, ha állítólag 2 éve történt, akkor is éppúgy fáj, mert ő holt nyugodtan a sírba vitte volna a titkot.
30n
Több dolog miatt is kivágnám, mint a macskát szokták:
• megcsalt,
• nem vallotta be,
• viszonya volt, tehát rendszeresen átvágott, miközben otthon tette a szépet,
• képes lenne ezek utàn hazugságokra építve gyereket csináltatni magának.
Kivágnám azonnal.
Jó, esélyes, hogy tényleg kiteszem, ahogy a macskát szokás. Megint beszélni próbáltam vele, de most hirtelen megváltozott a történet. Eddig ugye pénzt kért ez az ismeretlen szerető, most már azért fenyegetőzött, mert folytatni akarta volna a viszonyt.
De ez most mi? A semmiből érkezett az egész sztori, teli van lyukakkal, de nekem esélyem sincs megfejteni, hogy mi igaz belőle és mi nem.
Mellesleg a dobjam ki azonnal, ez kívülről logikus ötlet, de gondoljatok bele, tegnap reggel még semmi gond nem volt, most meg átmenet nélkül ütötte fel a fejét a káosz.
Ne haragudj kérdező de a 8-asnak igaza van. Azt hazudik neked a nő amit akar, bekajálod. Messze nem ennyi volt a történet és a múlt ezt bármiben lefogadnám. Ezzel vmiért most kénytelen volt előállni. Ahol egy nőnek szerető kell, ott már minden veszett(tudom miről beszélek, nő vagyok). Baleknak fog tartani a jövőben (is) ha hagyod, akivel bármikor bármit meg lehet csinálni, közben melózik, ott van biztos pontnak.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!