Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy nem derül ki egy viszony/megcsalas?
Egyet tudok, ami nem derült ki. Vagy csak nem vett róla tudomást egykori barátnőm? ?
44eves volt a barátnőm, amikor meghalt pasi 50 körül lehetett (ha jól emlékszem az evszamokra) , akkor és nemrég vallotta be páromnak a férfi, (meg betegedett és állítólag nem szeretne úgy meghalni, hogy senkinek nem mondja el) hogy ő a házasságuk elején megcsalta párszor a nejét. Akkor már volt egy kisgyerekük, de pár hónap után lezárta a dolgot, és javított a párkapcsolatán.
Van,ha eleg ugyes a megcsalo,es a szereto se akarja üebuktatni...
A kornyezete meg altalaban nem szol,a megcsalt utoljara tudja meg...ha megtudja...
Van amikor gyanakszik,de van,hogy nincs semmi jele..
Biztos,hogy sok ilyen van. Ha mindkét fél diszkréten kezeli, és nem ismerősöktől zsúfolt a találkahely ahol bele lehet futni valakibe aki rögtön leveszi a helyzetet.
És békében le kell tudni zárni.
Van amikor pont a vége alakul úgy,hogy az egyik félben sérelem marad,képtelen elfogadni a szakítást és borítja a bilit...
Nekem az eddigi egyetlen félrekefélésem titokban maradt. Sportolok és ifjúsági Európa-bajnokságon dugtam félre, nem is egyszer, egy szlovén csajt tömködtem, többször is a verseny alatt. Nem vagyok rá büszke, de nem derült ki.
Egyébként eléggé megromlott már addigra a kapcsolatunk a barátnőmmel, szakítottunk is kb. egy hónappal a verseny után, de nem a félrekúrásom miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!