Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnétek ennek?
Nyilván egy felbôszült szerető van a dolog mögött, akinek hosszú-hosszú ideje ígérgeti a férjed, hogy elváltok, mert nem szeret, rossz a házasságotok, nincs szex otthon, stb... Csakhogy túl régóta nem történik semmi, szegény csaj meg megunta a várakozást a semmire, így borította a bilit. Mondjuk hitelesebb lett volna, ha a saját fiókjából ír, és bizonyítékokat is csatol (pl. beszélgetések, fényképek), de azért így is van okod számonkérni a férjed. A csajról meg úgyis fogsz még hallani, a kettejük dolga még nrm lefutott, a csak meg úgy tűnik, nagyon akarja a férjed.
Sajnos nagyon egyszerűen működik a férjed, elég sok ugyanazen forgatókönyv alapján megtörtént félrelépést láttunk már.
Igen.
Leírom az én példámat.
Én is megirtam a férjem szeretőjenek a férjének. Ő sem hitte el.
Pedig rajtakaptam őket.
Azóta a férj állandoan a nő nyakán van aki ugyanúgy csalja csak sokkal óvatosabban csinálja..
Ekkor a bosszúvágy fűtött, de mint látod semmit sem értem el vele.
Viszont ez a sose szeretet duma..
Ez csak ilyen csajozos szöveg.
Persze, hogy ezt mondja. Ha beszámolna a legszaftosabb részletekről is, azt kockáztatná, hogy a hites urad soha többé nem állna vele szóba.
Így nyávoghat majd neki, hogy "de én szeretlek", meg hogy "nem mondtam semmit"......
Ha van egy kis tartásod, előveszed a férjed, és nem veszed be azt, hogy fogalma sincs semmiről. Egy ilyen üzenetváltás után ha nálad nem kapcsol be a vészcsengő, akkor viszont megérdemled, hogy hülyének nézzenek.
Szerintem csak szereto jelölt. Valamit biztos kavartak, de a férjed meggondolta magát es kilépett, ami nem tetszett a hölgyeménynek.
Mondjuk ez sem sokkal jobb verzio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!