Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ismertek olyan sztorikat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismertek olyan sztorikat, hogy a szerető kitálalt a megcsalt félnek?

Figyelt kérdés
mi történt ezután? miért borította ki a bilit?

2019. ápr. 14. 21:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, nem értelek, neked ez miért jó. Ezek szerint a férjednek nem egyszeri botlás volt a megcsalás, hanem viszony. Ott már vannak érzelmek, bárki bármit mond is. Másképp nem lett volna vele, nem volt kötelező. Max azért nem hagyott el téged, mert neki ez így kényelmes volt. Most elmondhatod, hogy együtt vagytok. És aztán? Kb ennyi...te el tudod nézni, hogy hosszú ideig hulyének nézett, tudatosan hazudott, becsapott? Hogy amíg te otthon rá vártál, ő máshol töltötte az idejét? Ha veled van, lehet másra gondol? Oke, megnyerted, a tiéd. De igazából mit is nyertél vele?
2019. ápr. 15. 21:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen, bizony. Váltam rögtön, ex férjem költözött a szeretőjéhez. Aztan a kislàny rájött fél év után, hogy a kapcsokat nem csak shoppingolásból és wellnessezésből áll, mosni,vasalni, főzni kell és az 50 éves pasi bizony már nem változtat a szokásain. Kidobta qz exemet, aki bizony jött volna vissza. Azota is egyedul él albérletben. Nem is tudom 50 évesen hogy hihette, hogy egy 24 éves lánnyal kapcsolatot kezdhet.
2019. ápr. 16. 09:35
 13/13 anonim ***** válasza:
75%

Nem ertem ezt a kepmutatast...ti nem emberbol vagytok? Sajnos megtortenhet egy kapcsolatban egyik fel felre megy....sajnos van ilyen...en szeretem a parom...nem tudok massal kapcsolatot elkepzelni hosszutavon, es o sem. De sajnos az embernek vannak/ lehetnek gyenge pillanatai..ha o negtenne en szerintem megbocsajtanam ha nem lennenek erzelmek masik fel fele.

Tudom h most mindenki teljesen suttyo csavonak tart...

En is csak azert maradnak vele ha egyebkent nem valtozna semmi meert jo vele elni. Nem hiszem h talalnak mast akivel ekkora osszhang van.

Sokan csak mocskos nagy egojuk miatt nem bocsajtananak meg.

Sot azon is elgondolkoznak h mit hibaztam h felrement...lehet semmit de lehet igen.

Vszinu aki egybol szakit annak mar egyebkent se volt tul tokeletes a kapcsolat.

Masik dolog sokan akik szidjak megcsalast altalaban azok akiknek nincs lehetoseguk, es ha van akkor csak nala benabb novel ferfival lenne..nyilvan igy ok napellenzovel jarnak...

Nem kell megcsalni senkit, de a szeretet es a szerelem sokkal nagyobb osszetarto erot kell h jelentsen mint par tuzes randi...

Ami valljuk be minden egeszseges embernek hianyzik 10 ev egyutteles utan egy kicsit legalabb..

Csak epp van akinek jon lehetoseg van akinek nem....

2019. máj. 20. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!