Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismertek olyan sztorikat, hogy a szerető kitálalt a megcsalt félnek?
Nem ertem ezt a kepmutatast...ti nem emberbol vagytok? Sajnos megtortenhet egy kapcsolatban egyik fel felre megy....sajnos van ilyen...en szeretem a parom...nem tudok massal kapcsolatot elkepzelni hosszutavon, es o sem. De sajnos az embernek vannak/ lehetnek gyenge pillanatai..ha o negtenne en szerintem megbocsajtanam ha nem lennenek erzelmek masik fel fele.
Tudom h most mindenki teljesen suttyo csavonak tart...
En is csak azert maradnak vele ha egyebkent nem valtozna semmi meert jo vele elni. Nem hiszem h talalnak mast akivel ekkora osszhang van.
Sokan csak mocskos nagy egojuk miatt nem bocsajtananak meg.
Sot azon is elgondolkoznak h mit hibaztam h felrement...lehet semmit de lehet igen.
Vszinu aki egybol szakit annak mar egyebkent se volt tul tokeletes a kapcsolat.
Masik dolog sokan akik szidjak megcsalast altalaban azok akiknek nincs lehetoseguk, es ha van akkor csak nala benabb novel ferfival lenne..nyilvan igy ok napellenzovel jarnak...
Nem kell megcsalni senkit, de a szeretet es a szerelem sokkal nagyobb osszetarto erot kell h jelentsen mint par tuzes randi...
Ami valljuk be minden egeszseges embernek hianyzik 10 ev egyutteles utan egy kicsit legalabb..
Csak epp van akinek jon lehetoseg van akinek nem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!