Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy férfi megcsalja a párját elfogadható magyarázat, hogy csak testileg csalta meg és érzelmileg viszont hűséges? Ettől még lehet szerelmes a párjába?
Nokent ez biztos erdekesen hangozhat egy pasi szajabol. Pedig nagyon sokszor ez az igaszsag.
Attol h egy ferfi szeret vkit, szereti parjat gyerekei edesanyjat meg elofordulhat h vki mas agyaban kot ki.
Osztonok...sajna...
De ettol azt a masik not nem akarja parjanak egesz eletere.
Es tenyleg nagyon szereti eredeti parjat. Vele akar elni.
De szerintem legtobb csajnak ez egy nem tetszo valasz lesz :)
Szoval valaszon igen letezik ilyen.
"Es tenyleg nagyon szereti eredeti parjat. Vele akar elni." =>
Mindent meg lehet magyarázni. De a nő hadd döntse már el, hogy ezt elfogadja-e vagy sem, és ha ő úgy dönt ezután, hogy ő viszont így nem akar a pasassal élni, akkor úgy gondolom, ezt tiszteletben kell tartani, és nem verni az asztalt, hogy" de nem érted, hogy nem jelentett semmit? "
Más :
Ezek a" férfiak" azt is elfogadják akkor, ha életük párja néha szeretné tesztelni más nyelvtudását, és farkát, hogy utána összehasonlíthassa magában a férjével?
Annyira tipikus itt néhány válaszoló..ha férfi csinálja akkor szereti a párját sőt természetes..el kell neki nézni, de ha nő merészeli..huh..no comment..
Nem ismerlek titeket, lehet megcsalás után is élni együtt de az sosem olyan mint előtte..és ne hidd el azokat a mendemondákat h jobb lett a kapcsolat a megcsalás után mert az millióból egy..Ilyenkor általában csak idő kérdése és a kapcsolatnak vége, érzelemmentes megcsalás ide vagy oda.. ha kiderül vége mindennek ezért sunnyog mindenki mert tudja ezt..a hűséges fél aki betartja az íratlan egyezményt nyilván meg lesz sértve és bízni már nem fog..ha velem ilyen történne tudnám h jön a lassú haldoklás még akkor is ha megbocsájtottam..én mindig hűséges voltam és ezt a jó szokásomat szeretném megtartani, sokan okoskodnak h majd 40 felett másképp látod de ez sem igaz,gerinc kérdése vagy leadsz belőle vagy nem..35N
Nem.
Nincs olyan, hogy érzelmi megcsalás... Ha egy kapcsolat odáig jutott, hogy félre jársz, akkor ott már nem a párodat szereted, hanem a vele töltött időt, emlékeket nem vagy hajlandó elengedni, de a tiszteletnek már rég vége.
Aki meg azzal érvel, hogy "ösztön" meg "hormonok" vagy "tesztoszteron"... Azokban legyen már annyi önismeret, hogy nem hitegeti a párját komoly kapcsolattal.
Nincs annál undorítóbb és önzőbb dolog egy kapcsolatban, amikor ilyen kifogásokkal veszik el a másik lehetőségét a boldogságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!