Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy férfi megcsalja a párját elfogadható magyarázat, hogy csak testileg csalta meg és érzelmileg viszont hűséges? Ettől még lehet szerelmes a párjába?
#11: :) Én is mindig röhögök ezen az érzelmi megcsaláson. Nem hiszek benne. Olyan van, hogy valakivel nem törődik a párja, rég nem szereti, szerelmes belé, érdekből, megszokásból van vele, nem osztja meg vele a gondjait.
Nah, ezt most kinevezték egyesek érzelmi megcsalásnak, így kvázi kb. minden megcsalás, amin besértődöm.
És itt jöhet a csavar, ha érzelmileg nem csalom meg, nem vagyok szerelmes másba, megbeszélem vele a gondjaimat, foglalkozok vele, akkor mi is baj?
(Természetesen tudom, mi a baj, és nem is értek egyet a megcsalással, viszont röhejes ez a minden xart "érzelmi megcsalásnak" nevezni dolog.)
"Ha engem megcsal a párom, akkor én hibáztam, én nem figyeltem rá eléggé, én nem tudtam a szerelem lángját megőrizni benne, én voltam kevés neki. Én hagytam, hogy észrevegye; más pasik is vannak ezen a sárgolyón. Szóval nem ő a szemét qrva, hanem én voltam balfék.
Ha én csalom meg a páromat, ő nem tudott/akart valamit megadni nekem, ami fontos lett volna. Ő volt valamilyen szinten kevés."
Ezek szerint a megcsalt fél a hibás mindig. Mert nekem ez jött le mindkét mondatból, érdekes.. Akkor a megcsaló mossa kezeit, mert a megcsalt fél a balfék, szar, stb... akkor dug.junk félre, mert mindig más lesz a hibás. Jó, hogy megtudtam ezt, most okosabb lettem.
Túl van lihegve ez az egész megcsalás témakör. Nem minden ember monogám. Ezt egyes kultúrák nem is várják el. (Biztos csak az az értékrend helyes ami itt van?)
Adott egy sármos, nagy szexuális étvággyal megáldott "igazi férfi". Párja ezt tudja,igyekszik is megadni neki mindent. Naponta többször szex, ragyogó lakás, jó ebéd. Mégis a férfinak egy idő után kevés, másra is vágyik. Bejön a képbe a szerető,igy érzi magát komfortosan a pasi. Mind ezek mellett szereti, tiszteli, soha nem hagyná el a párját, védi (rosszat mond róla v.ki vele gyűlik meg a baja.) és még sorolhatnám.... Minden tekintetben támasza a nőnek. Tehát érzelmileg nem csalja meg. Testileg igen, mert túl teng a tesztoszteron. Viszont a párja éppen ez miatt szereti, mert olyan "igazi férfi".
NEM.
Erre lenne való a nyitott kapcsolat. Ha ehelyett inkább féreg módjára hazudozik a szemembe, akkor el tudom képzelni, mekkora a szerelem részéről.
Mindenesetre vicces lenne, ahogy mentegetni próbálja magát. :D
Számomra a megcsalás egyetlen esetben elfogadható: ha még a történtek előtt odaáll a párja elé az illető, és őszintén elmondja neki, hogy "bocs kedvesem, de nekem egy p.nci/egy p.cs nem elég, én másra is vágyom". Ha erre a párja rábólint (akár úgy is, hogy ő is bevallja, hogy neki is több kellene), akkor lehet bontani a pezsgőt, no problem. Az egy gerinces viselkedés, ahol mindkét frlnek joga van eldönteni, hogy mit szeretne.
De nekem SENKI ne akarja már megmagyarázni a sunnyogást, a hazudozást, sokszor saját részről a beteges féltékenykedést (ő félrejár, de az ő párjára rá se nézzen senki), mert arcon hányom...
Ettől lenne valaki "igazi férfi"? Az igazi férfi az az, aki a saját párját képes úgy kielégíteni, hogy az még fél óra múlva is csak fekszik csillogó szemekkel, nem pedig az, amelyik bagzó kutya módjara rámászik minden tüzelő szukára, és mindbe beleürít... egy tizenéves fiútól, akit hajtanak a hormonok, még talán elfogadható az ilyen viselkedés, de a férfi az nem ez.
Egy férfi, aki számára a szex nem egy kizsarolható kötelesség a párjától, az otthon is megkap mindent. Azt nem unja a párja, annak nem mondanak nemet otthon sem. Az, aki otthon kevésnek bizonyul, és szexet zsarol magának, majd amikor nem kapja meg, megd.gja a szomszéd Marit, az nem férfi. Az féreg.
Ha a túltengő tesztoszterontól lesz igazi férfi, kösz, nem kérem.
Ha nem képes közölni időben, hogy mi kevés, min kéne változtatni, mik a hiányai, vagyis nem képes kommunikációra, inkább félreba$zik, nem hiszem, hogy az csak a másik hibája.
Nem vagyok tini, elmúltam 30, ba$ztam már félre, nekem ez a kapcsolat bemocskolását jelenti, szakítottam is. Mikor engem csaltak meg, és gyanítottam, akkor is repült a pali... És igazam lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!