Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Súgjak a lánynak, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Súgjak a lánynak, hogy a barátja megcsalja a nővéremmel?

Figyelt kérdés

A lány (27) barátja (41) egy éve csalja a lányt a nővéremmel (24). Nem házasok, se jegyesek. A "férfi" csak ígérgeti, hogy szakítani fognak, de az rejtélyes okokból eddig még egyszer sem következett be. Mindenki számára egyértelmű, hogy ebben a korban csak szeretőnek tartja a nővéremet. Csak ő nem fogja fel. A másik lányra ellenségként tekint és lenézi, folyton a képeit nézegeti instagramon, hogy milyen csúnya stb... Közben csak idegesíti, hogy nem vállalja fel a "férfi", mert sokszor ideges, meg sokszor "kiosztja" de eredménye persze nincs neki.

Rengeteget fogyott az elmúlt 1 évben, nem jár el sehova csak néha a barátnőivel, nem halad előre az életben, mert leragadt egy olyan valaki mellett, akinek egy év után is más a barátnője.

Itthon nagyon kiállhatatlanul viselkedik és arra a pontra jutottam, hogy ennek valahogy véget kell vetni. Más fiúk nem érdeklik, mondjuk kora beliek. Szerinte "minden pasi egyforma" meg más se különb. Én személy szerint utálom az ilyen ostobaságokat.

A másik lányt állítólag nagyon elhanyagolja a "férfi" nem találkoznak meg alig beszélnek de ki hiszi el? Én biztos nem. Nem tudom elképzelni se, hogy az a lány miért nem küldte még el.

Mindkettő annyira szánalmas, hogy beletörődtek ebbe az életbe és senki se lép. Egy év nagyon hosszú idő és ebben a korban nem kéne elpazarolni egyiknek sem egy ilyen emberre. Értelmet nem lehet a nővérembe beszélni, pedig tudja az egész család és senkire se hallgat.

Bármi ötlet, hogy mit lehet ezzel kezdeni?

2019. márc. 29. 15:13
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Ha bemártod a "fő" csajnál, és emiatt a faszi megharagszik és értelemszerűen a te nővéreden vezeti le (pl csúnyán szakít vele), akkor téged fog hibáztatni, mert az ilyen ostoba libának (bocsi) nincs annyi magához való esze, hogy felfogja, nem a huszadik személy a hibás a kialakult helyzetért.

Azt tudod ezzel kezdeni, hogy hagyod, hogy a maga kárán tanuljon. Bemárthatod, persze, de azzal nem biztos, hogy hosszú távon megoldod a problémát. Talál újabb pasit, akinek a szeretője lehet, találni fog újabb okot, amiért nem képes normális kapcsolatot kialakítani. Magában kell rájönnie, miért egy vén használt péniszre izgul, és nem egy korabelire, magától kellene kigyomlálnia a problémát, különben ez ugyanúgy meg fog ismétlődni mindenféle javulás nélkül.

2019. márc. 29. 15:23
 2/6 Rockarc ***** válasza:
98%

Szerintem teregesd csak ki a lapokat, hogy mindenki meghozhassa utana a sajat donteset. Az mar rajtuk mulik, hogy mit kezdenek az informacioval.

43F

2019. márc. 29. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Minden pasi ugyan olyan, de a 40 éves különb? :D Mivel?
2019. márc. 29. 16:05
 4/6 anonim ***** válasza:
38%

Ebbe szeintem te ne avatkozz bele, mert ez nem a te dolgod. Annyit tudsz csak, amit a nővéredtől tudsz, aki meg ugye nem százas agyilag...

Ezt nekik hármuknak kell lerendezni. Így is sokan vannak ebben a sztoriban, nem hiányzol még te is nekik.

2019. márc. 29. 16:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szuleitek mit szolnak ehhez? Ha az otthoni legkort tonkretetszi a vergodesevel akkor egy kozos vacsinal vagd a fejehez, hogy a Monika showba illo szerelmi elete elveszi az etvagyadat. A csaladon belul kene megprobalnotok segiteni rajta, a masik lanynak szolni tul fondorlatos lenne.
2019. márc. 29. 17:08
 6/6 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem inkább a nővéreddel beszéld meg!
2019. márc. 29. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!