Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Pasik, most őszintén: hűség,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, most őszintén: hűség, komoly kapcsolat ide, oda, de azért ja Jen Selter felajánlkozna, akkor elmennétek vele egy körre?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná:

Jen egy kedves, fiatal fitness modell:

Előlről:

[link]

Hátulról:

[link]

A pasik többsége csak álmodozik (vagy talán még azt sem), mert soha nem lesz ilyen nője. Olyasmiből viszont, mint a jelenlegi barátnője, abból találhat 100-at is. De mi történne, ha egy ilyen ritka, tökéletes alakú nő felkínálkozna egy éjszakára?

Lenne olyan pasi, aki nemet mond?

2019. márc. 22. 15:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, felesleges neked nemmel válasolni, mert úgysem hiszed el, akkor minek kérdezted a kérdést?
2019. márc. 22. 15:36
 12/20 anonim ***** válasza:
52%

>De én csak taktikai okok miatt utasítottam vissza, hogy kivétel legyek, ezáltal jobban felkeltsem az érdeklődést magam iránt (be is, jött xD).

Milyen büszke vagy arra, hogy személyiséget hazudsz magadnak :D.

Amúgy fogalmam sincs, hogy mit tennék, lenne az a helyzet, hogy nem utasítanám vissza. Hozzá kell tenni, hogy a párommal megbeszéltük, hogy ez beleférhet.

2019. márc. 22. 15:39
 13/20 A kérdező kommentje:

"Ez érdekes, ha mindenki meg akarja dugni, akkor hogyhogy te utasítod vissza? Nálad bepróbálkozik? Abban az esetben meg már baromság visszautasítani. Ah, gyakori, gyakori..."

Nem szokása bepróbálkozni senkinél, mivel nincs rá szüksége. Én magam voltam az, aki nyíltan megmondtam neki, egy beszélgetésünk alkalmával, hogy nekem nem jön be. Szándékosan hazudtam, mivel tudtam, hogy pont ezáltal leszek neki érdekes, hogy nem tartozom a tipikus kanos pasikhoz. Utána kissé "elmélyült" a kapcsolatunk, voltak vele dolgok, de szerintem a sikertörténet (vele) véget is ér, mert kiderült, hogy nagyon befolyásos a családja, aki él is a hatalmával, én meg nem akarok pórul járni azért, mert esetleg kicsesztem a lányukkal. Mert hogy nekem komoly kapcsolatra nem kellene, az biztos.

De ez extrém eset, a fitness-es csajok általában nem ilyen balhésak, gondolom Jen sem.

2019. márc. 22. 15:40
 14/20 anonim ***** válasza:
96%
Veled mi a bú bánat van, megcsapott a meleg front? Mint valami tini...:D
2019. márc. 22. 17:08
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak nem Orbán lányáról van szó, nincs mitől tartanod...
2019. márc. 22. 17:10
 16/20 anonim ***** válasza:
48%
Én belemennék, mondjuk én már a magam részéről nem tudnék egy kapcsolatot sem komolyra venni.
2019. márc. 22. 17:12
 17/20 anonim ***** válasza:
77%
Minek játszol vele, ha nem kell komolyra? És a pasik szerint minden nő szemét...
2019. márc. 22. 18:49
 18/20 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon csinos, de hűséges tipus vagyok.
2019. márc. 22. 20:21
 19/20 Bence_ ***** válasza:
73%

Az a szép nő akit szeretek.

Elhiszem, hogy fáj valami de tök felesleges általánosítani.

Biztos van olyan pasi aki megcsalná vele a párját és van nagyon sok aki nem.

Van akinek fontos a másik személyisége és van akinek ez a test pl nem is tetszik.

2019. márc. 23. 05:29
 20/20 anonim ***** válasza:
46%

Minden nőnél van szebb, fiatalabb.

Viszont ami nincs, az a férfiaknál hűség.

2019. márc. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!